AcasăMoney&PeopleLe mai ții minte pe Cheeky Girls, româncele ce au dat lovitura...

Le mai ții minte pe Cheeky Girls, româncele ce au dat lovitura în Marea Britanie? Își încearcă norocul iar, după 20 de ani!

Le mai ții minte pe Cheeky Girls, româncele ce au dat lovitura în Marea Britanie, dar și pe piața muzicală internațională cu ”Cheeky Song (Touch My Bum)”.

Succesul lor, ce a început la emisiunea ”Popstars”, s-a stins la fel de repede precum a venit pentru clujencele Gabriela și Monica Irimia, acum în vârstă de 39 de ani. Marele lor succes s-a vândut în peste un milion de copii însă au trecut 20 de ani de atunci și nu și-au recuperat decât 40.000 de lire de la casa de discuri sub care se aflau la vremea respectivă sub contract și de la care urmau să încaseze mai mult de un milion de lire sterline. Însă labelul a intrat în faliment.

Le mai ții minte pe Cheeky Girls, româncele ce au dat lovitura în Marea Britanie?

A tuns-o din televiziune. Cine este știristul care are o frizerie! ”Mereu am avut o obsesie și cu părul”

Au urmat ani de înfometare și de depresie, și din cauza problemelor de sănătate au ajuns pe mâna medicilor. Degradarea le-a adus artrită, probleme la coloana vertebrală, probleme digestive și pietre la rinichiu. Din cauza impasului financiar, Gabriela și Monica Irimia au ajuns să lucreze în cluburi pentru scăpa de datoriiile acumulate la stat.

Le mai ții minte pe Cheeky Girls, româncele ce au dat lovitura în Marea Britanie? Nu și-au recuperat niciodată banii de pe urma succesului lor

Fostele Cheeky Girls nu au mai luptat pentru celebritate, s-au împăcat cu o viață normală. Gabriela are atestat de specialist în cosmetică iar Monica lucrează la un salon auto din zona North Yorkshire din nordul peninsulei britanice. În virtutea vremurilor de demult, surorile au lansat o nouă melodie, „Let’s Have Fun”, pentru a aniversa 20 de ani de la prima apariție Cheeky Girls la televizor.

Călin Geambașu și-a dat în judecată propriul tată. A câștigat și procesul intentat fostei iubite!

Ultimele Articole