AcasăMoney&PeopleCălin Geambașu și-a dat în judecată propriul tată. A câștigat și procesul...

Călin Geambașu și-a dat în judecată propriul tată. A câștigat și procesul intentat fostei iubite!

Călin Geambașu nu iartă nimic, nici când vine vorba de persoane din familia sa, și este hotărăt să-și caute dreptatea, fie și la tribunal.

După ce și-a acționat în judecată fosta iubita, câștigând porocesul de custodie a copilului lor implicit dreptul de a gestiona pensia alimentară, a venit rândul părintelui artistului.

Nimeni altul decât reputatul muzician Petre Geambașu, ce-l ce i-a dat viață și i-a călăuzit pașii către muzică. După opt ani de certuri, insulte și acuzații, multe lansate în spațiul public, cei doi păreau că au îngropat securea războiului. Însă, când nimeni nu se aștepta, Călin Geambașu i-a intentat un proces propriului său părinte ca urmare a unor noi acuzații ale acestuia în spațiul public, fără a rezenta dovezi, procesul având termen pe 14 septembrie. Sătul să îndure că Geambașu jr. își publică episoade în care descrie problemele pe care le-a avut cu părinții în copilăria sa, Petre Geambașu a contratacat cu o acuzație gravă, anume că băiatul a dorit să-și incendieze  prorpria mamă. S-ar fi întâmplat anul trecut. ”Treaba s-a stricat atunci când vine vorba de datorii, ne-a dat afară din casă, eram cu copilul. El vine cu aceste acuzații terifiante, apocaliptice, tot el pune în mod acuzator filmarea, dar fără să nu fie niciun incendiu acolo”, a povestit Călin Geambașu, care a adăugat: ”Nu eu am o problemă cu părinții mei, ci ei. Eu tot ce le-am cerut a fost să-și ia în serios calitatea de bunici, dar de aici au început că să acopere greșelile că să vină cu tot felul de acuzații care mai de care mai fantasmagorice, acum au venit cu asta cu incendiile”

A tuns-o din televiziune. Cine este știristul care are o frizerie! ”Mereu am avut o obsesie și cu părul”

Călin Geambașu și-a dat în judecată propriul tată. A câștigat și procesul intentat fostei iubite!

În ultima sa acțiune în instanță, muzicianul Călin Geambașu a reușit să o execute silit oe Angelica Cadar, cu care are un băiat. ”Încuviinţează executarea silită ce urmează a se efectua potrivit art.622 alin.3, împotriva debitorului CADAR ANGELICA, în oricare din modalităţile prevăzute de lege, pentru recuperarea creanţei în cuantum de 31.000 lei, debit principal, 4000 lei onorariu avocat reprezentând debit şi accesorii, la care se adaugă cheltuieli de executare în temeiul titlului executoriu reprezentat de Sentință civilă 1664/22.03.2019 pronunțată de Judecătoria Buftea în dosarul 3781/94/2018 rămasă definitivă prin Decizia nr. 583A/19.03.2020 pronunțată de Tribunalul Ilfov în dosarul nr. 3781/94/2018. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac.”, se arată în decizia instanței de judecată.

Ei au câștigat cei 15.000 de euro de la ”Te cunosc de undeva”

Ultimele Articole