Adelina Pestrițu despre câți bani poți să faci pe Instagram: ”Îmi pot lua case, mașini”

De când nu mai apare pe micul ecran, Adelina Pestrițu  s-a reinventat pe internet, și a fost o mișcare incredibilă. A găsit un spațiu în care se bucură de o notorietate și mai mare, implicit de mai mulți bani.

Câștigatoarea premiului de ”cel mai bun influencer din România” la ”E! People Chioce Awards” ( Los Angeles, 2019), Adelina Pestrițu a dat din casă că poate câștiga și 5000 de euro pentru o campanie comercială însă asta presupune multe cheltuieli cu decoruri, deplasări la locații, de aceea este nevoită să refuze contracte în pofida vieții de familie. ”Părinții mă întreabă cu ce mă ocup. Eram la televiziune, era un venit sigur. Mi-a fost greu să le explic. Oamenii nu s-au obișnuit cu rolul de influencer, meseria de influencer, pentru că îți ocupă tot timpul.

Radu, băiatul lui Ștefan Bănică Jr. a intrat în afaceri la 20 de ani! ”Vă aștept la o cafea”

Adelina Pestrițu despre câți bani poți să faci pe Instagram

Sunt zile în care nu am timp pentru mine sau viața personală, dar trebuie, e musai să am timp pentru ce fac eu în mediul online, adică mediul din care îmi câștig pâinea”, spune Adelina Pestrițu (34 de ani) pentru care viața sa expusă pe Instagram odată cu plasări de produse comericale reprezintă singura sa actrivitate comercială. ”Este principala mea sursă de venit. Din social media îţi poţi cumpăra case, maşini, poţi face investiţii şi îi poţi ajuta şi pe cei din jurul tău. Trebuie doar să ştii cum să gestionezi această putere”, dă speranțe Adelina Pestrițu celor ce vor să-și vândă imaginea constracost, pe internet.

Vânzări record în 2021 pentru automobilele de lux, la nivel mondial

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri