Radu, băiatul lui Ștefan Bănică Jr. a intrat în afaceri la 20 de ani! ”Vă aștept la o cafea”

La doar 20 de ani, Ștefănel Radu a debutat și în afaceri.  Băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. și-a deschis propriul său local, o cochetă cafenea în cenrul Capitalei.

Mândru foc de investiția sa, actorul, ale cărui aspirații nu s-au oprit doar la teatru (a intrat printre primii la Universitatea Națională de Arta Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale), promite că va da o cafea bună toturor celor ce vor poposi la cafeneaua situată la doi pași de Palatul Parlamentului, pe Bulevardul Libertății.

”Sunt foarte fericit să vă spun că unul din visele mele s-a împlinit anul acesta. Vă aștept pe o cafea, un brunch și -de ce nu- un pahar de prosecco”, își îmbie clienții jr-ul lui Ștefan Bănică care va da o mână de ajutor și la bucătăria localului căci, după cum l-a lăudat tatăl său, este și un bucătar priceput.

Radu, băiatul lui Ștefan Bănică Jr. a intrat în afaceri la 20 de ani! ”Vă aștept la o cafea”

Cosmin Seleși a părăsit Antena 1 după 10 ani

Băiatul lui Ștefan Bănică Jr. a intrat în afaceri la 20 de ani

”E pasionat de bucătărie și noi mâncăm ce gătește el. Din fericire, nu e ca mine la partea gastronomică, pentru că eu nu știu să fac decât omletă. Când gătește el, toată familia se strânge la masă, pentru că are feeling”, spunea Bănică Jr despre fiul său cel mare. Actorul mai are un băiat – Alexandru Băncă (2 ani) și o frumoasă fată, Violeta Bănică (14 ani), a cărei mama este Andreea Marin.

Ștefan Radu îi calcă pe urme tatălui său în anteprenoriat. În urmă cu  20 de ani, actorul, în vârstă de 54 de ani, a ridicat un bloc de locuințe cu un credit de pe urma căruia a avut mult de pătimit.

Lora, mândră de afacerea sa cosmetică. ”Brandul meu de skincare s-a dezvoltat extraordinar. Eu am fost cobaiul 1”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed