Adelina Pestrițu, la tribunal pentru a-și recupera banii de la datornici

Adelina Pestrițu a ajuns din nou la tribunal, de acestă dată fiind nevoită să acționeze în instanță un distribuitor.

Una din vedetele de la noi cu mari câștiguri pe Instagram,  fosta prezentatoare de televiziune deține o afacere cu haine, croite sub brandul său, dar și un magazin cu ceasuri de lux și bijuterii. Destul de stricți când vine vorba de afaceri,  business-ul Adelinei Pestrițu și al soțul său, Virgil Șteblea, este unul în care se învârt sume serioasei. Dacă e necesar, aceștia nu ezită să folosească orice cale legală prin care ar avea șanse să-și recupereze datoriile.

”Bilionera”, în depresie din cauza banilor. ”Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie”

Adelina Pestrițu, la tribunal pentru a-și recupera banii de la datornici

Adelina Pestrițu, la tribunal pentru a-și recupera banii de la datornici

De acestă dată au chemat în instanță un distribuitor al hainelor din gama exclusivistă vândute sub brandul influenceriței. Firma respectivă ce se ocupa ci comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi, figurează cu multe datorii a devenit inactivă fiscal. Acțiunea în instanță a Adelinei Pestrițu vizează declararea insolvenței companiei care îi datorează bani, astfel ar putea deschide un proces de executare silită.

Potrivit raportărilor fiscale, firma prin care Adelina Pestrițu comercializează haine, are mare succes și  așta și datorită succesului pe care bruneta îl are în mediul online.  Însă a închis un magazin fizic, în care își prezenta cesurile de lux pe care le importă, preferând să continue business-ul în varianta online.

Ce pensie are Serghei Mizil. Prințul petrecerilor interzise din comunism recunoaște că nu a lucrat niciodată la stat

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed