AcasăMoney&People”Bilionera”, în depresie din cauza banilor. ”Am urmat tratament antidepresiv și am...

”Bilionera”, în depresie din cauza banilor. ”Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie”

A cunoscut succesul la scară internațională, dar și o puternică tulburare afectivă. Banii și o relație sentimentală eșuată au băgat-o pe Otilia Bilionera în depresie.

Solista ce a ajuns în multe clasamente muzicale din întreaga lume și a cântat pe trei continente, se judecă pentru sume importante pe care le-a câștigat din activitatea concertistică și drepturi de autor, cu fosta sa echipă de management, implicit cu cel ce i-a fost impresar.

”Depresia mea a fost legată și de fostul management, de faptul că munceam mult și nu câștigam pe măsura efortului depus. Aveam probleme de sănătate din cauza stresului, a deplasărilor, a răcelilor pe care nu apucam să le tratez și din cauza relației în care mă aflam atunci, care nu mă făcea fericită.

Cântăreața Emilia Ghinescu, afaceristă de succes. Și-a deschis o clinică pentru slăbit

Otilia Bilionera, în depresie din cauza banilor. A făcut terapie timp de 7 luni

Toate astea au dus la o depresie care a durat un an. Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie, iar acum – mulțumesc lui Dumnezeu! – sunt bine, am reușit să depășesc acel moment. Le recomand celor care trec prin astfel de momente să apeleze la medicul specialist”,  a povestit pentru Viva! solista care a recunoscut și faptul că o relație sentimentală eșuată a contribuit la adâncirea despresiei.

Pe numele său Otilia Brumă, cea care a devenit Bilionera după titlul primului său mare success, lansat în 2014, melodia care a propulsat-o pe plan internațional.

Marele actor Victor Rebengiuc va fi omagiat la Premiile GOPO, ”Oscarurile românești”

Ultimele Articole