AcasăMoney&PeopleCântăreața Emilia Ghinescu, afaceristă de succes. Și-a deschis o clinică pentru slăbit

Cântăreața Emilia Ghinescu, afaceristă de succes. Și-a deschis o clinică pentru slăbit

Solista de muzică populară Emilia Ghinescu este de părere că muzica te face un om mai frumos, dar și că echipamentele sale o întrețin. După beauty salonul pe care l-a deschis anul trecut, artista a făcut o altă investiție majoră, într-o clinică specializată în remodelare corporală.

Artista a achiziționat în leasing echipamente în valoare de 300.000 de euro și, la clinica sa, colaborează cu medici specialiști în nutriție și dermatologie. Investiția are legătură cu  fetița sa cea mare, Erika (17 ani) care studiază medicina și își dorește să devină medic estetician. “Afacerea mea e oarecum complementară cu ce fac eu, se ocupă tot de arta frumosului și este ceva ce mă ajută și pe mine. Clinica vine cu multe oferte și programe speciale pentru doamnele care vor să slăbească. 

Emilia Ghinescu și-a deschis o clinică pentru slăbit

Marele actor Victor Rebengiuc va fi omagiat la Premiile GOPO, ”Oscarurile românești”

Emilia Ghinescu, afaceristă de succes. Și-a deschis o clinică pentru slăbit

Astfel, vreau ca în clinica mea să colaborez cu medici și pe nutriție și pe dermatologie, pe cosmetică, estetică non-invazivă, asta până când fetița mea va ajunge medic, sper din tot sufletul lucrul ăsta și la cât este de ambițioasă, așa va fi, doar că în facultate s-ar putea să se schimbe, să zică că vrea să fie altceva”, spune artista , una dintre cele mai iubite soliste de muzică populară.

”Am adus aparatele pe care le-am folosit în decursul timpului, cele mai noi variante ale acestora, dar care au dat rezultate pe mine. L-am adus pe cel care îngheață zone cu grăsime de pe corp și în zona respectivă grăsimea nu se mai reface. La mine a dat rezultate extraordinare”, adaugă Emilia Ghinescu, în vârstă de 43 de ani.

Ouăle roşii de Paște – cât timp putem să le mâncăm fără probleme

Ultimele Articole