Adevărat pragmatism! Bulgarii au cărat VACCINURILE cu o dubă de cârnăciori!

Primul lot de vaccin Pfizer a fost ajuns sâmbătă, 26 decembrie, la Centrul Național din Sofia. Cum transportul intern e în responsabilitatea fiecărui stat în parte, o cutie cu 195 de doze a fost dusă la sediul inspecției regionale de sănătate Plovdiv cu o dubă tapetată cu reclame la crenvurști, scrie portalul bulgar Novini.

 

Îngheață SALARIILE. Cîțu a spus ce se întâmplă cu banii acestor români

 

 

Cutia cu dozele de vaccin anti-Covid (nu cea purtată pe brațe de femeia din fotografie, ci una încă aflată în mașină la momentul realizării acestei poze) a fost dată jos din duba frigorifică și urcată pe un cărucior de marfă, pe care medicii l-au ridicat peste bordura înaltă, fără rampă.

În sediu, fiolele cu vaccin au fost depozitate într-un frigider vechi de 30 de ani, marca ZIL.

 

 

Înregistrări cu înjurăturile și bătaia unui minor la Poliția Bacău: ”Naţia mă-tii de şobolan cordit!”

 

 

„Domnule ministru, nu fiți șocat”

Vania Manceva, șefa RHI Plovdiv, le-a spus premierului Boiko Borisov și lui Kostadin Angelov, ministrul Sănătății, veniți în inspecție, că frigiderul este foarte bun și că este singurul care poate fi închis cu lacăt, pentru că are mâner.

Vaccinul de la Pfizer este stocat la o temperatură de aproximativ -80 de grade. După ce este scos de la această temperatură și ajunge la +2 grade – +8 grade Celsius are o stabilitate de 120 de ore, ceea ce înseamnă circa cinci zile. După ce un flacon este scos de la temperatura de +2 – +8 grade la temperatura camerei, el are o stabilitate de 6 ore.

Glume pe rețelele sociale

Pe rețelele sociale au apărut deja glume legate de modul în care vecinii de la sud de Dunăre au decis să transporte vaccinul.

 

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed