Înregistrări cu înjurăturile și bătaia unui minor la Poliția Bacău: ”Naţia mă-tii de şobolan cordit!”

Doi tineri din Bacău au depus o plângere penală la adresa unor polițiști care i-ar fi abuzat fizic și verbal timp de mai multe ore, pentru a-și schimba declarațiile, într-un caz de tâlhărie. Tinerii, dintre care unul e minor, au pus la dispoziția procurorilor și o înregistrare audio făcută în timpul interogatoriului, care arată cum au fost înjurați, amenințați și agresați fizic, în sediul Poliției Municipiului Bacău, din cadrul IPJ.

 

Îngheață SALARIILE. Cîțu a spus ce se întâmplă cu banii acestor români

 

 

Totul a pornit de la o plângere penală făcută de un anume C.P.L., care ar fi furat 50 de euro de la tatăl său, iar mai apoi ar fi fost tâlhărit de această sumă de trei tineri – Codreanu R.C, Buda A.M și Savin C.A. Deveniți suspecți, aceștia au fost săltați de polițiști în dimineața zilei de 12 noiembrie 2020.

 

Câți români s-au vaccinat în doar DOUĂ ZILE. Cel mei des EFECT ADVERS pe care mulți l-au avut

 

 

Doi dintre cei trei reținuți, Codreanu și Buda, au fost interogați la sediul Poliției Municipiului, așa cum reiese din plângerea penală depusă de aceștia. Înainte de începerea interogatoriului, Codreanu, care este minor (17 ani), a pornit funcția de înregistrare de pe telefon. Peste 2 ore ore din interogatoriu au fost înregistrate de suspect și anexate plângerii penale îndreptate împotriva celor 2 polițiști care au „condus ostilitățile”.

Redăm mai jos câteva dintre abuzurile ce reies din interogatoriu, urmând ca la finalul materialului să atașăm întreaga înregistrare audio.

 

Articolul integral pe ZIARUL DE BACĂU

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed