Adidas se desparte de Ilie Năstase după 49 de ani! Nu-i va mai prelungi contractul

Adidas se desparte de Ilie Năstase după 49 de ani.  Fostul mare tenismen român a fost unul din primii sportivi care au fost sponsorizați de gigantul de echipament sportiv, încă din 1972.

De atunci, anual, prin asocierea imaginii sale, Năstase a primit milioane de dolari. Ruptura dintre Irile Năstase și Adidas pare că s-a produs în urmă cu patru ani, după ce fosta legendă a tenisului a făcut comentarii legate de copilul Serenei Williams.

Adidas se desparte de Ilie Năstase după 49 de ani! Nu-i va mai prelungi contractul

„Să vedem ce culoare va avea. Ciocolată cu lapte?”. „Ei sunt solidari în astfel de situaţii. Aşa i-au făcut şi lui Messi, când a avut problemele cu taxele. Nu au dat în presă, dar am auzit că aşa a fost”, a comentat Ilie Năstase (75 ani), pentru Telekom Sport.

Super dive în super automobile! Top 3 investiții în mașini de lux ale frumoaselor noastre celebre

În urma colabărării dintre Adidas și Ilie Năstase au fost comercializate la nivel mondial milioane de produse ce purtau numele și semnătura legendarului sportiv român. Tricoul „Năstase” din 2011 făcea parte din colecţia „Then and Now Forever”, o colecţie dedicată celor mai importanţi atleţi din istoria modernă a sportului.

Cum arată vila Mihaelei Rădulescu de la Monte Carlo, evaluată la 40 milioane euro /FOTO

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed