AcasăMoney&PeopleCum arată vila Mihaelei Rădulescu de la Monte Carlo, evaluată la 40...

Cum arată vila Mihaelei Rădulescu de la Monte Carlo, evaluată la 40 milioane euro /FOTO

Cum arată vila de la Monte Carlo pe care trăiește Mihaela Rădulescu evaluată la 40 milioane euro. Prezentatoarea de televiziune își merită renumele de diva de la Monaco. Căci locuiește în cea mai mare aglomerație de milionari de pe continentul european.

A locuit șapte ani într-un apartament de circa 10 milioane de euro, iar acum s-a mutat pe o proprietate de peste 40 milioane de euro. Dacă fostul apartament, ce se întinde pe un întreg nivel de clădire, situat într-unul dintre cele mai scumpe blocuri din Principat, a fost cedat de tatăl copilului său, Elan Schwartzenberg, vila în care s-a mutat a fost luată împreună cu iubitul său, austriacul Felix Baumgartner.

Viața bate filmul! Armata americană a prezentat uniformele US Space Force. AȘA ARATĂ gardienii spațiului!

Cum arată vila Mihaelei Rădulescu de la Monte Carlo evaluată la 40 milioane euro

Noua lor proprietate este situată pe cea mai înaltă și scumpă zonă din orașul bogaților de pe coasta mediteraneană, locul unde proprietățile se vând cu sume fantastice. Conform celor scrise în media, proprietatea pe care a achiziționat-o cu iubitul său, Felix Baumgartner costă o avere însemnată. Nu mai puțin de 40 de milioane de euro au dat pe domeniul din Monte Carlo, are o terasă imensă cu piscină, și vedere la întreg Principatul Monaco. După cum se vede, panorama pe care cei doi o au îți taie răsuflarea.

Mihaela Rădulescu, care consideră într-un mod curajos că arată mai bine ca niciodată la 51 de anil vârstă pe care mulți o consideră eronat una critică, duce o viață activă alături de spotivul și pilotul Felix Baumgartner, și nu petrece mult timp acasă căci călătorește mult împreună cu iubitul său, invitat la multe competiții sportive.

Cea mai bogată româncă din lume, Jenny Paulson divorțează. Se împarte o avere de 5 MILIARDE de dolari

 

Ultimele Articole