Viața bate filmul! Armata americană a prezentat uniformele US Space Force. AȘA ARATĂ gardienii spațiului!

0
47

Armata americană a prezentat uniformele US Space Force. Este vorba de noua divizie de ”gardieni ai spațiului”, așa cum i-a numit pe Twitter reprezentanții armatei. Aceștia au făcut publică o imagine cu doi ”gardieni”  îmbrăcați în haine albastre și gri.

Comandantul US Space Force, generalul John ”Jay” Raymond a prezentat uniformele într-o conferință de presă ce a avut loc la Washington DC și a mai spus că noii ”gardieni” testează în acestă perioadă și ținute sport (pantaloni scurți și tricouri special ce personalizate cu logo-ul noii divizii spațiale).

Sofia Vicoveanca împlinește astăzi 80 ani. Nu-și arată deloc vârsta!

Armata americană a prezentat uniformele US Space Force

Reacție a conferinței de presă, mediul online s-a amuzat teribil de inițiativa armatei și a subliniat inspirația designerilor din filmele SF ”Galactica” ori ”Star Trek”, în care actorii purtau haine cu aceeași deschidere a hainei pe diagonală, chiar dacă erau în alte culori.

Forțele Spațiale au fost înființate în 2019 de Administrația Trump, scopul formal fiind militarizarea orbitei terestre și a spațiului. În rândurile analiştilor militari, dar şi al publicului au început să apară întrebări legate despre activitatea concretă a acestei arme.”Forţele Spaţiale sunt importante nu doar pentru securitatea noastră, ci pentru comerțul nostru, modul nostru de viaţă, înţelegerea noastră despre planetă. Deci este foarte important ca noi, acum, să îl tratăm (n.r spaţiul) în acest fel şi să ne asigurăm că suntem pregătiţi să ne apărăm şi să păstrăm spaţiul”, a explicat Secretarul Apărării Mark Esper.

Nu s-au mulțumit doar cu avioane private! Vedete ce pilotează proprii giganți comerciali