Nu s-au mulțumit doar cu avioane private! Vedete ce pilotează proprii giganți comerciali

0
54

Avioanele private au devenit o pasiune și o necesitate pentru vedetele lumii. Multe își permit privat jet-uri, dar sunt câteva care și-au cumpărat și pilotează aeronave în toată regula. John Travolta și Bruce Dickinson au propiile aeronave, unele pe care nu le puteți admira în aeroporturi.

John Travolta are 5 avioane 2 piste în curte. Cel mai mare, un Boeing 707

Vedeta Hollywood-ului, John Travolta deține nu mai puțin de 5 avioane pe care le pilotează personal. Are un avion Boeing 707 ce a aparținut firmei Qantas (5 milioane de dolari), un Bombardier Challenger 601 (1.5 milioane de dolari), un Eclipse 500 (2.15 milioane de dolari) si doua Gulfstream GII (185.000 de dolari). Cât despre locuința sa din Florida, acesta are două piste în curte. În 2010, Travolta a pilotat un avion în Haiti pentru a ajuta victimele afectate de cutremur.

Îl mai știi de Dragoș Moștenescu? Costel din ”La Bloc” face stand-up în Londra

Nu s-au mulțumit doar cu avioane private! Vedete ce pilotează proprii giganți comerciali. Bruce Dickinson la manșa unui Boeing 747- 400

De pe scena rock direct la manșa avionului. Pasionat de aviație, veteranul heavy metal-ului, Bruce Dickinson își conduce personal colegii în turneele Iron Maiden. Solistul deține și compania de mentenanță aparate zbor Cardiff Aviation și a înconjurat pământul la manșa ”Ed Force Oane”, un Boeing 747- 400 oficială a legendarei trupe heavy metal.  A vizitat 45 de oraşe de pe 6 continente, totalizând zboruri de peste 123 000 de kilometri. Bruce a învățat să zboare în 1990 și deține brevet de pilot pe aeronave comerciale.

Vedetă de televiziune și ateprenor de succes, Mark Cuban are propria colecție de avioane, dar preferatul său este un Boeing de 144 milioane dolari* Oprah Winfrey, Celine Dion, Drake, Tom Cruise, Steven Spielberg dețin câte unb Bombardier Global Express, aeronave care costă de la 42 milioane de dolari.

Catherine Zeta-Jones va veni în România. Va juca alături de George Burcea