AcasăMoney&PeopleCea mai bogată româncă din lume, Jenny Paulson divorțează. Se împarte o...

Cea mai bogată româncă din lume, Jenny Paulson divorțează. Se împarte o avere de 5 MILIARDE de dolari

Cea mai bogată româncă din întreaga lume, Jenny Paulson divorțează de soțul său miliardarul John Paulson. Prieteni cu fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, cei doi au depus actele de divorț în Suffolk, New York și nu au încheiat un acord prenuptial, scrie The New York Post.

John Alfred Paulson, soțul gălățeancei care a părăsit România înainte de ’89, are o avere de circa 5 miliarde de dolari.  Bogătașul (65 ani), care a făcut avere în urma tranzacțiilor sale în timpul crizei financiare de 2008, este considerat unul dintre cei mai buni businessmani de pe Wall Street.

Aşa arată apartamentul lui Dan Bălan din New York. Prețul unuia pleacă de la 800.000 dolari /FOTO

Cea mai bogată româncă din întreaga lume, Jenny Paulson divorțează

Jenny Paulson (50 ani) i-a fost asistentă lui John Paulson. Cei doi povesteau presei că au ieșit împreună de 200 de ori înainte ca românca să accepte propunerea acestuia de a se căsători. Nu au încheiat niciun contract prenuptial deoarece John Paulson nu dăduse încă lovitura financiară ce l-a propulsat între miliardarii Americii.

Cei doi au însă mai mult de împărţit. Dețin o fermă în, o locuinţă de peste 50 de milioane de dolari în Hamptopns,trei hoteluri în Puerto Rico, iar fundaţia pe care o patronează împreună are resurse care se ridică la aproape 2 miliarde de dolari.

Divorțul dintre John Paulson și Jenny Paulson vine după despărțirea lui Bill Gates de Melinda Gates, de asemenea, Jeff Bezos, fondatorul Amazon și cel mai bogat om din America, de scriitoarea Mackenzie Scott.

Prada construiește o fabrică la Sibiu. Brandul de modă investește 19 milioane de euro

 

Ultimele Articole