AcasăMoney&PeopleAşa arată apartamentul lui Dan Bălan din New York. Prețul unuia pleacă...

Aşa arată apartamentul lui Dan Bălan din New York. Prețul unuia pleacă de la 800.000 dolari /FOTO

Dan Bălan cel ce a dat cel dintâi boom pe piaţa muzicală mondială cântând în limba română, trăieşte din plin visul american. Deţine un apartament în inima New York-ului, în Manhattan.

Din apartamentul său de la etajul 25, solistul are vedere la magistralul Empire State Building, unul dintre cei mai faimoşi  zgârie-nori.  Bălan – al cărui mare succes, ”Dragostea din tei”, a ajuns numărul 1 în 30 de ţări şi s-a vândut în peste 12 milioane copii pe întreg mapamondul -, locuieşte de 13  ani la New York și face naveta spre București, Chișinău, Kiev ori Moscova.

Sofia Vicoveanca împlinește astăzi 80 ani. Nu-și arată deloc vârsta!

Aşa arată apartamentul lui Dan Bălan din New York

Apartamentul lui Dan Bălan din New York. Are vedere către Empire State Building

În luxosul apartament ce artistul l-a prezentat unei publicaţii ruseşti, şi al cărui preţ, conform cursului pieţei imobiliare zonale, începea în urmă cu 10 ani, la 800.000 dolari, solistul basarabean nu petrece mult timp. Bălan, ce, iniţial a stat în Los Angeles, locuieşte luni întregi pe an în Rusia, unde are multe concerte, în special la Moscova. De asemenea, lucrează în studiouri de înregistrări din Londra şi vine des şi la Bucureşti. Oraş unde, conform propriilor declaraţii, se vede mai des cu părinţii săi decât la New York.

Deși locuieşte într-un cochet apartament din cartierul cu cea mai mare aglomeraţie de milionari, fostul O-Zone, nu are automobil. Primul compozitor vorbitor de limba română care a urcat direct pe cea mai înaltă poziţie în „Billboard“ îl consideră ineficient şi preferă să apeleze la taxi-uri.

Nu s-au mulțumit doar cu avioane private! Vedete ce pilotează proprii giganți comerciali

 

Ultimele Articole