Adina Alberts NU crede în campania de vaccinare din România: E doar un studiu experimental

0
71

Medicul Adina Alberts a vorbit la Antena 3 de campania de vaccinare pe care o consideră un studiu experimental. Aceasta a dezvăluit motivele care o determină să spună despre campania de vaccinare că este o minciună.

“Mă deranjează la vaccin că nu cunoaştem reacţiile adverse la distanţă. Faptul că toţi, absolut toţi suntem cobai. Cei care decid să se vaccineze sunt material de studiu. Faptul că acest vaccin este experimental şi este în studiu până în 2023, toţi suntem materiale de studiu. Campania de promovare a vaccinării nu a inclus această informaţie. Au apărut medici foarte cunoscuți care au spus că aceasta campanie este sigură şi este o mare minciună.”, a spus dr. Alberts la Antena 3.

“Sunt de acord cu faptul că un vaccin care nu ar fi fost obținut prin tehnologia AEN nouă, despre care nu cunoaștem nimic, și dacă noi în România am fi avut acces la un vaccin obținut pe cale tradițională.

Sunt de acord cu ideea că va în un vaccin ar putea să ne scoată din pandemie dar să avem acces la un vaccin la care riscurile sunt mai mici pentru că știm tehnologia și metoda tradițională de obținere a vaccinurilor are peste 150 de ani

În China şi India sunt două vaccinuri folosite. Aceste vaccinuri folosesc o proteină Spike obținută nu de către propria noastră celulă musculară și este obținută într-o celulă a unei insecte. Este un mecanism care nu ne face pe noi să producem ceva ce nu ar trebui să producem și anume cu proteina Spike”, a explicat dr. Adina Alberts.