AcasăMoney&PeopleAdrian Enache spune 2021 a fost cel mai bun din cariera sa....

Adrian Enache spune 2021 a fost cel mai bun din cariera sa. A fost imaginea unei vizibile campanii publictare

Adrian Enache spune că, în ciuda restricțiilor, 2021 a fost cel mai bun din cariera sa.

În 30 de ani de cântat Adrian Enache ne jură că nu a avut an mai bun din punct de vedere profesional și financiar ca precedentul. Unul în care marii artiști au suferit la fel de mult ca în 2020, din cauza restricțiilor. 2021 a fost anul împlinirilor lui Adrian Enache (55 ani) și radiază de bucurie când spune asta.

A preluat ștafeta de la Corina Chiriac pentru cea mai urmărită emisiune de divertisment de la Național Tv, imaginea sa este peste tot (spoturi la principalele canale de televiziune, panouri), grație unei vizibile campanii publicitare a unei rețele de farmacii și a apărut și într-o peliculă cinematografică apreciată la nivel internațional. A fost și cap de afiș la noi premiere ale Teatrului Constantin Tănase.

În lipsa cântărilor, Călin Goia este profesor la propria școală de muzică. Are peste 200 de elevi!

Adrian Enache spune 2021 a fost cel mai bun din cariera sa. Se duce să cânte în Statele Unite

”Mulți colegi au dus-o rău, eu am avut spectacole, am filmat reclame, am filmat emisiunea pe care o prezint la Național TV, am jucat în filmul lui Radu Jude, «Babardeală cu bucluc sau porno balamuc», premiat la Berlin, care a fost și propunerea României la Oscar. Pot spune că 2021 a fost cel mai bun an din cariera mea”, ne spune Adrian Enache care începe 2022 cu un turneu în Statele Unite ale Americii.

Lidia Buble are 10 frați, 22 de nepoți și 350 de verișori! Umple o sală de spectacole numai cu familia sa

Ultimele Articole