AcasăMoney&PeopleLidia Buble are 10 frați, 22 de nepoți și 350 de verișori!...

Lidia Buble are 10 frați, 22 de nepoți și 350 de verișori! Umple o sală de spectacole numai cu familia sa

Asta, da, familie numeroasă! Cunoscuta solistă Lidia Buble, 10 frați, 22 de nepoți și peste 350 de verișori. Umple lesne o sală de spectacole medie numai cu familia sa.

O familie cât se poate de rară în zilele noastre. Fiica de pastor penticostal, cel mai mare frate al său are 39 de ani iar cel mai mic de 13 ani. Mai precis, Buble (29 de ani) are șase frați și patru surori, iar de câțiva s-a îngrijit personal înainte să devină o reală vedetă. De aproape 10 ani nelipsită în clasamentele muzicale, Lidia Buble a debutat la 4 ani în corul bisericii unde predică tatăl său și unde se strânge întreaga familie. ”Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori.

Pasiunea lui Silviu Petcu pentru care este invidiat și de milionari. Trăiește într-o vacanță permanentă

Lidia Buble are 10 frați, 22 de nepoți și 350 de verișori!

Lidia Buble: ”Suntem 11 cu toții. Ne-am crescut unul pe celălalt”   

Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie”, spune Lidia Buble. La 17 ani, tata m-a lăsat să dirijez un cor de copii.  Și am fost foarte fericită. Acum, nu prea mai apuc să ajung la biserică, din păcate. Dar, în vacanțe, când merg la ai mei, mă duc cât pot de des la biserică”, spune solista.

Fiu de miliardar trimis în judecată pentru tentativă de fraudă cu asigurări auto. A distrus un bolid de 270.000 euro pentru banii de asigurare

 

Ultimele Articole