AcasăMoney&PeoplePasiunea lui Silviu Petcu pentru care este invidiat și de milionari. Trăiește...

Pasiunea lui Silviu Petcu pentru care este invidiat și de milionari. Trăiește într-o vacanță permanentă

Silviu Petcu este într-un Distractis permanent! Umoristul trăiește într-o vacanță continuă.

Fost Divertis și Distractis, Petcu (61 de ani) nu duce o viață ”de tot râsul”, ci una de turist ”de carieră”. A bifat o lungă listă a țărilor și zonelor de interes pe care le-a vizitat în zeci de vacanțe, fiind una dintre cele mai plimbărețe vedete din biz-ul autohton. Pasiunea sa pentru călătorii s-a transformat într-un mod de viață devenind un veritabil globe trotter.

Cine sunt nașii Andrei și lui Cătălin Măruță

Pasiunea lui Silviu Petcu pentru care este invidiat și de milionari.

Răsfățat de soția sa, Carmen Petcu, cei doi au scurtat mapamondul în lung și-n lat, chiar și pe continente nelocuibile. Numai în ultimii ani a fost în Cambodgia, Vietnam, Singapore, Curacao, Singapore, Statele Unite, Canada, Brazilia, Thailanda, India, Puerto Rico, Mexic și mai toate țările importante din Europa.

Pasiunea lui Silviu Petcu pentru care este invidiat și de milionari

Umorist de carieră, Silviu Petcu a scris istorie în formația Divertis, în care a intrat în 1983, echipă cu care ”a petrecut mai mult timp decât cu propria familie”. Ulterior s-a mutat în Distractis, însă, după dizolvarea grupului a avut timp să recupereze plimbându-se cu soția sa pe întreg globul. Aproape 40 de ani, Silviu Petcu a făcut echipă cu Cristian Gretcu, Gyuri Pascu, Toni Grecu, Valentin Gora, Cătălin Mireuță, Doru Antonesi, Doru Părcălabu și Florin Constantin.

Cândva Sorana de la A.S.I.A., astăzi creatoare de modă și patroană de restaurant

 

Ultimele Articole