AcasăMoney&PeopleCine sunt nașii Andrei și lui Cătălin Măruță

Cine sunt nașii Andrei și lui Cătălin Măruță

De 16 ani împreună, 13 de căsnicie, Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și stabile cupluri din showbiz-ul românesc.

Admirați de întreaga țară, amândoi se bucură de cariere spectaculoase. Și cei doi copii ai lor au întâlnit succesul la vârste mici, internații răsplătind videoclipurile amuzante în care apar Eva și David în mediul online cu zeci de mii de like-uri. Familia Măruță are aproape 10 milioane de urmărilori în online, nu ascunde mai nimic din activitatea lor de zi cu zi, iar internauții sunt curioși să afle totul despre solistă, vedeta de televiziune și micuții lor. Este un aspect pe care Andra și  Cătălin Măruță preferă să nu-l discute respectând astfel intimitatea nașilor lor.

Magda Pălimariu, de la Pro Tv la propriul business: ”Am creat bijuterii care să mă reprezinte”

Nașii lui Cătălin și Andrei Măruță, Arpad Paszkany (stânga) și Cornel Ciocan (dreapta)

Cine sunt nașii Andrei și lui Cătălin Măruță

Puțini știu că popularul cuplu din showbiz a fost nășit de de buni prieteni de care îi leagă o relație specială. Doi nași care au avut, din nefericire, probleme cu legea. Este vorba de omul de afaceri Arpad Paszkany cel ce este și nașul copiilor cuplului de vedete. Fostul finanțator al CFR Cluj s-a retras în anonimat, alegând să se mute la Budapesta după ce afacerile sale au făcut subiectul unor anchete fără rezultat. Motiv pentru care Paszkany a anunțat că renunță la cetățenia română.

Cine sunt nașii Andrei și lui Cătălin Măruță. Unul a primit o condamnare

Celalalt naș de cununie al Andrei și lui Cătălin Măruță este Cornel Ciocan, un afacerist din zona de unde este originară vedeta TV, Târgu Jiu. El a fost trimis în judecată în 2010, acuzat de evaziune fiscal în formă continuată, refuz nejustificat de a prezenta organelor competente documentele legale şi bunurile din patrimoniu în scopul împiedicării verificărilor financiare, fiscale sau vamale, instigarea la infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătura privată şi uz de fals. Ciocan s-a ales cu o condamnare de 5 ani de închisoare. Influentul afacerist din județul Olt, naşul cuplului Andra-Măruţă a fost obligat să plătească aproape 6 milioane de lei către ANAF.

Cândva Sorana de la A.S.I.A., astăzi creatoare de modă și patroană de restaurant

Ultimele Articole