Adrian Ilie, fostul mare fotbalist, condamnat pentru conducere sub influența alcoolului

Adrian Ilie, renumitul atacant al „Generației de Aur” a primit condamnarea după ce a fost prins băut la volan.

Incidentul a avut loc în iulie anul trecut, când Ilie a refuzat să se supună testelor biologice, fapt pentru care i s-a deschis un dosar penal. Zilele trecute, Judecătoria Sectorului 4 al Capitalei a decis soarta fostului fotbalist.

Condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare

Adrian Ilie a fost condamnat la opt luni de închisoare, însă nu va fi încarcerat, așa cum a fost legendarul fotbalist Dănuț Lupu. Pedeapsa sa este cu suspendare, cu un termen de supraveghere de doi ani. În această perioadă, Ilie trebuie să respecte strict anumite reguli impuse de instanță. Decizia poate fi contestată în termen de 10 zile, dar dacă rămâne definitivă, fostul fotbalist va trebui să fie foarte atent la comportamentul său pentru a nu risca executarea pedepsei.

Măsuri de supraveghere pentru Adrian Ilie

Pe lângă condamnarea cu suspendare, Adrian Ilie a fost obligat să plătească 1.500 de lei către stat, acoperind cheltuielile de judecată. În timpul termenului de supraveghere de doi ani, el va trebui să se conformeze unor reguli stricte, stabilite de instanță.

Adrian Ilie a fost depistat în trafic cu o alcolemie de 0,40 mg/l alcool pur

Adrian Ilie a fost oprit de poliție pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei, iar aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fostul fotbalist a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru prelevarea probelor biologice, dar a refuzat să le ofere, ceea ce a condus la deschiderea unui dosar penal.

Adrian Ilie trebuie să respecte cu strictețe măsurile impuse de instanță pentru a evita încarcerarea.

https://www.money.ro/fostul-fotbalist-danut-lupu-condamnat-la-7-luni-si-10-zile-de-inchisoare-decizia-definitiva/

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed