AcasăMoney&PeopleFiul lăutarilor de la Clejani, Fulgy a fost prins drogat la volan!...

Fiul lăutarilor de la Clejani, Fulgy a fost prins drogat la volan! Poliția l-a dus la IML ”Mama mea știe că sunt pui de șmecher”

 Fulgy a fost prins drogat la volan. Azi-noapte, năbădăiosul băiat al Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost oprit de un echipaj al poliției rutiere și, la testul Drugtest, agenții au constatat că acesta ar fi consumat cannabis.

Înainte ca acesta să ajungă la IML pentru prelevarea de probe biologice, ”escortat” de polițiști, acesta a făcut și o filmare pe Instagram în care se lăuda că ”este arestat”.”În viață, trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez și eu ceva la toți mafioții”, a spus mândru lăutarul de 23 ani.

”Am fost la Alex Velea și uite că nu mi-a purtat noroc să mă duc la el. Voiam să facem o piesă pentru părinții mei. Eu sunt producător muzical. Nu s-a întâmplat mare lucru cu mine în seara asta, a fost un pic de poliție”, a mai spus odrasla lăutari care, în trecut, a fost internat în Spania, la o clinică de dezintoxicare.

Doliu în lumea folkului! A murit poetul și compozitorul Andrei Maftei

Fiul lăutarilor de la Clejani, Fulgy a fost prins drogat la volan!

Chestionat de un jurnalist despre ce părere își vor face părinții săi, Fulgy, pe numele său Manole Fulgeraș Dan a dat o replică de i-a amuzant și pe polițiști. ”Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal”. 

Sub influența drogurilor, sora sa, Margherita a lovit mai multe mașini într-o parcare

Nici fiica lăutarilor nu este străină de droguri. Anul trecut, Margherita (FOTO, alături de Fulgy) a ajuns și ea la INML după ce, drogată, a lovit mai multe automobile într-o parcare. Conform testării, a rezultat că era drogată cu cocaine și alte substanțe, unele prezente în diverse medicamente (morfină, codeine, benzodiazepine).

Înainte de Las Fierbinți, Mihai Bobonete chiar a avut cârciumă. Însă în alt sat!

Ultimele Articole