Înainte de Las Fierbinți, Mihai Bobonete chiar a avut cârciumă. Însă în alt sat! Ce meserii au avut Aspirina ori Firicel

0

Înainte de Las Fierbinți, Mihai Bobonete chiar a avut cârciumă. Interpretul lui Bobiță în popularul serial de televiziune, la birtul căruia se țese o parte din intriga serialului de la Pro TV, a lucrat la cârciuma familie sale.

Birtul în care a lucrat Bobonete tinmp de zece ani, nu este cel din Fierbinți, unde se filmează serialul, însă în comuna ialomițeană Giurgeni. De fapt a fost cârciuma pe care au avut-o părinții săi.

Doliu în lumea folkului! A murit poetul și compozitorul Andrei Maftei

Mihai Bobonete chiar a avut cârciumă. Însă în alt sat!

“Adevărul e că taică-miu a avut 10 ani cârciumă în Giurgeni, la şoseaua naţională, şi am ars-o uşor, aşa, pe Bobiţă. Chiar eram cârcumar, ca Bobiță. Când te pune tactu’ la muncă nu prea te distrezi. Dar făceam o grămadă de bani. Vindeam peşte la şosea, mai furam de la tata de acolo, din visterie”, povestește Bobonete.

Înainte să devină cunoscuți în întreaga țară pentru personajele pe care le interpretează în Las Fierbinți, nu numai Bobonete a avut cu totul altă meserie. ”Celentano”, Adrian Văncică a fost, la modul cel mai serios clovn în Coreea de Sud, ”Aspirina”,  Mirela Oprișor a fost vânzătoare, iar  Toma Cuzin, alias ”Firicel”, a fost miner.

Marele câștigător al ”Românii au Talent” este Ana Maria Mărgean. Andra i-a oferit 120.000 de euro