AcasăMoney&PeopleMarele câștigător al ”Românii au Talent” este Ana Maria Mărgean. Andra i-a...

Marele câștigător al ”Românii au Talent” este Ana Maria Mărgean. Andra i-a oferit 120.000 de euro

Marele câștigător al ”Românii au Talent” este fetița ventriloc Ana Maria Mărgean, în vârstă de 11 ani. Micuța care a cucerit juriul și întreaga țară, a intrat în posesia unui premiu de 120.000 de euro.

Nu este primul premiu din cariera tinerei Ana Maria Mărgea care a impresionat de la prima apariție, moment artistic în care a cântat pe trei voci. În calitate de solistă a câștigat Festivalul Internațional de Canto ”Cezar Ouatu”, organizat de Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești. Micuța artistă studiază și pianul de la 6 ani.

Theodor Stolojan, românul cu trei pensii! Cât încasează lunar și de unde primește remunerațiile

”Arta de a vorbi fără să îți miști buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube și am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, cu exerciții de dicție și am evoluat. Am început să confecționez păpuși din șosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizzie. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze”, a spus cu mari emoții Ana-Maria Mărgean,  pe scena de la Românii au talent.

Marele câștigător al ”Românii au Talent” este Ana Maria Mărgean

”Nu ai cum să nu fii în finală fiind atât de talentată. Dacă aș putea aș apăsa orice buton care te duce acolo. Ești minunată, tu meriți, ai un loc acolo în finală. Trebuie să fii acolo”, a spus Andra, cea care a trimis-o direct în semifinală. Pe locul second în finala  ”Românii au Talent” s-a clasat hip hoperul GIM, iar pe locul trei, grupul Art of Robots (Cârghistan), cei care au primit și poremiul de originalitate.

10 idei de afaceri mici pentru femei

Ultimele Articole