AcasăMoney&PeopleTheodor Stolojan, românul cu trei pensii! Cât încasează lunar și de unde...

Theodor Stolojan, românul cu trei pensii! Cât încasează lunar și de unde primește remunerațiile

Theodor Stolojan, românul cu trei pensii! Fostul premier, care a lucrat și la Banca Mondială, dar și în Parlamentul European, se alege lunar cu o sumă frumoasă.

”În România, am o singură pensie, pe bază de contributivitate, care acum este de 4.900 de lei. În decursul vieţii, am avut întotdeauna salariul mai mare decât cel mediu pe economie, uneori mult mai mare. Pensia pe care o am eu acum e mai puţin de o treime din pensia medie a judecătorilor şi procurorilor, care e în jur de 18.000-19.000 de lei”, i-a spus fostul premier (77 ani)  jurnalistei Denise Rifai.

Nunta anului în showbiz! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău i-au oferit 100.000 euro celebrului solist grec Nikos Vertis să le cânte

Theodor Stolojan, românul cu trei pensii! Are o retribuție de la stat, de la Banca Mondială și Parlamentul European

 ”Am o pensie de la Banca Mondială, care e un fond propriu de investiţii, format din contribuţiile pe care le-am avut în cei şase ani cât am lucrat acolo. Şi am o pensie de la Parlamentul European, care e procentuală. Nici unul dintre aceste sisteme nu are aberaţia din România, ca pensia să fie cumva mai mare decât salariul pe care l-ai avut”, a spus Theodor Stolojan, unul din pensionarii din România fără mai griji financiare. Fostul premier Theodor Stolojan deține un portofoliu de acțiuni, investiții din perioada cînd lucre la Banca Mondială. Theodor Stolojan, românul cu trei pensii, a mai spus că are de gând să investească bani în continuare.

Ea este Izabela Stress, cea mai de succes româncă pe YouTube. A făcut 8 MILIOANE DOLARI jucându-se cu plastelină

Ultimele Articole