AcasăMoney&PeopleAdrian Mutu are poprire pe conturi și salariu! Ce sumă fabuloasa  îi...

Adrian Mutu are poprire pe conturi și salariu! Ce sumă fabuloasa  îi cere Alexandra Dinu pentru neplata pensiei alimentare

Briliantul Adrian Mutu s-a trezit cu poprire fiscală pe conturi, implicit pe salariul său de la FC Rapid București, club pe care îl antrenează.

La 20 de ani de la divorțul lor, Alexandra Dinu l-a dat în judecată pe Adrian Mutu pentru neplata pensiei alimentare pentru creșterea fiului lor, Mario (acum în vârstă de 20 de ani) și a câștigat procesul. Adrian Mutu nu ar fi plătit ani buni, drepturile stabilite la divorț, motiv pentru care Alexandra Dinu l-a dat în judecată în primăvara anului curent.

Alexandra Dinu, care locuiește de șase ani în Statele Unite, a cerut în instanță poprire pe veniturile actualului antrenor de la clubul de fotbal Rapid București pentru a-și recupera pensia alimentară 

După divorțul de Alexandra Dinu, Adrian Mutu urma să-i plătească lunar 5000 de euro pentru copilul ce-l au împreună. Odată cu problemele pe care le-a avut fotbalistul după ce a fost testat pozitiv cu cocaină  (și a fost dat afară de la Chelsea, în 2004), Mutu a încetat să mai achite pensia și s-a adunat o datorie semnificativă. Adrian Mutu i-ar datora fostei soții 123.000 de euro, iar magistrații Judecătoriei Buftea i-au dat câștig fostei sale soții. Decizia nu este definitivă.

Adrian Mutu are poprire pe conturi și salariu!

Adrian Mutu are poprire pe conturi și salariu pentru 123.254,15 de euro

Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 19/2016 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 27/2018 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei.
Obligă terţul poprit să plătească creditoarei, suma reprezentând 1/2 din veniturile salariale lunare nete pe care terţul poprit le datorează debitorului începând cu data comunicării adresei de înfiinţare a popririi, 11.03.2022. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a terţului poprit. Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 28.09.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei
” 

Pe lângă băiatul pe care îl are cu Alexandra Dinu și care a împlinit 20 de ani, Adrian Mutu mai are două fetițe din timpul mariajului cu Consuelo Matos și un alt băiat cu actuala soție, Sandra Bachici.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.