Înainte să cunoască succesul cu VLAD, Adrian Nartea a fost model de lenjerie intimă. ”Am prezentat chiloței” FOTO

Succesul serialului VLAD l-a transformat într-unul dintre cei mai populari tineri actori români. Însă, înainte să devină faimos, Adrian Nartea a avut mai multe îndeletniciri. A fost profesor de sport, dar și model de lenjerie.

În perioada facultății (a absolvit Facultatea de Aducație fizică și sport), actorul (40 de ani) a făcut promoții la diverse produse și articole vestimentare. ”Am venit la București cu o fostă iubită. Pe atunci, în Brașov, făceam promoții la supe, creme, muștar, am prezentat chiloței o grămadă, costume”, i-a spus Adrian Nardea actorului Marius Manole. Nu regret nicio secundă că am acceptat și că am descoperit și lumea modellingului. Nu este nimic ușor, iar atenția pe care o oferă oamenii la detalii în această lume este incredibilă.

Înainte să cunoască succesul cu VLAD, Adrian Nartea a fost model de lenjerie intimă. ”Am prezentat chiloței”

Phoenix, aniversare cu scandal! Nicu Covaci nu vrea să mai audă Baniciu și Țăndărică ”Nu suport trădarea”

Înainte să cunoască succesul cu VLAD, Adrian Nartea a fost model de lenjerie intimă. ”Am prezentat chiloței”

Totul trebuie să arate perfect. Mi-am început cariera ca profesor de sport, după ce am absolvit facultatea. A fost o perioadă scurtă, însă intensă pe care o păstrez, cu drag, într-un sertar al amintirilor mele. Apoi a fost perioada când am lucrat în publicitate și am descoperit ce înseamnă evenimente, ce înseamnă viață din spatele camerelor și a producțiilor publicitare de toate felurile. Ceea ce a urmat este partea cunoscută deja de către public: reclame, prezentări de evenimente, lucruri pentru care îmi fac timp și astăzi”, povestește actorul.

Ce averi au bogații sportului românesc. Becali, Nicolae Badea ori Olăroiu sunt în Top 10

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed