AcasăMoney&PeoplePhoenix, aniversare cu scandal! Nicu Covaci nu vrea să mai audă Baniciu...

Phoenix, aniversare cu scandal! Nicu Covaci nu vrea să mai audă Baniciu și Țăndărică ”Nu suport trădarea”

Phoenix, pasărea etno rock-ului românesc aniversează la anul 60 de ani de la înființare.

Cea mai longevivă și reprezentativă formație din muzica românească, ”pasărea muzicală” Phoenix are ”pene noi” în an aniversar, componență total primenită după ce mai toți foștii membri au dat bir cu fugiții de lângă Nicu Covaci preferând să își continue activitatea muzicală sub alte titulaturi.

Phoenix, aniversare cu scandal! Nicu Covaci nu vrea să mai audă Baniciu și Țăndărică ”Nu suport trădarea”

Mai sunt câteva zile până la anul aniversar Phoenix 60 iar cel ce conduce formația de tot atâția ani nu vrea să audă de Mircea Baniciu, Josep Kappl ori Ovidiu Lipan Țăndărică. ”Fiindcă anul viitor împlinim 60 de ani pregătim mai multe evenimente speciale. Nu voi invita la aceste eveniment pe cei care ne-au trădat. Eu nu suport trădarea și sunt de părere că un rău făcut voit trebuie pedepsit”, a spus răspicat Nicu Covaci. liderul formației Phoenix.

Nicu Covaci nu vrea să mai audă de Țăndărică, Baniciu și Ioji Kappl

Ioji Kappl despre Nicu Covaci: ”După evadarea din țară, ne-a tratat ca pe sclavi”

De partea cealaltă, legendarul chitarist bass Ioji Kappl i-a dat o replică tăioasă lui Nicu Covaci: ”Cu cât tăcem noi mai mult, cu atât mai mult se umflă-n pene Covaci! Noi nu am trădat pe nimeni ci ne-am despărțit la timp de cel care, după evadarea din țară, ne-a tratat ca pe sclavi, ne-a mințit și ne-a amenințat după ce i-am atras atenția asupra situației grave în care ajunsesem prin datoriile pe care le-am cauzat prin neachitarea chiriei” 

Mircea Baniciu despre Nicu Covaci: Un mincinos mai mare ca ăsta nu a pomenit muzica rock românească

”Un mincinos mai mare ca ăsta nu a pomenit muzica rock românească. Atâtea minciuni pe care a trebuit să le suportăm, toți, nu doar eu… Mă tot întreb eu cu ce l-am trădat pe Nicu Covaci.  Numai trădătorii fug de greutăți, să nu uite că eu am rămas aici”, spune Mircea Baniciu, cel ce a fost solist în cea mai înfloritoare perioadă a formației Phoenix.

Ultimele Articole