Adrian Sărmășan cere aproape un milion euro pe domeniul său. Solistul mai vinde și… un munte

Solistul Adrian Sărmășan își scoate la vânzare munca sa din ultimii 15 ani, imensa proprietate situată pe Valea Arișeului pe care dorea să o transforme într-un nou hotel, și, totodată, casa sa din interiorul aceleiași moșii.

În total trei clădiri pe un teren de 1,5 hectare, înconjurat de sute de tone de piatră, sub formă de ziduri înalte de trei metri și lungi de aproape un kilometru. Situată în inima Țării Moților proprietatea este parcă ruptă din Rai, cuprinde o curte terasă verde, o cabană de vacanță, un atelier de sculptură, o grădină botanică, bucătorii de vară și un hotel în stil medieval, la roșu.

Casa lui Sărmășan este cea mare proprietate a unui cântăreț român, una scoasă la vânzare pentru un preț pe măsură, 985.000 euro.

adrian-sarmasan-proprietate-foto-F-G

Moștenirea înaintașilor săi, Sărmășan (58 ani) mai scoate la vânzare și împrejurimile propriului castel. Practic un munte întreg, ce se întinde pe nu mai puțin de 27,692 hectare de pădure de stejari. Întreaga proprietate, pe care are licență de creștere a vânatului,  închisă cu un  gard lung de câțiva kilometri, o vinde la uimitorul preț de 190.000 euro. După un efort financiar considerabil, Adrian Sărmășan ne-a declarat că nu mai are timp în viața sa de muncă, iar proprietatea, căreia i-a dedicat 15 ani de muncă, și care urma să devină un hotel luxos, nu a fost finalizată din cauza resurselor epuizate.

Cătălin Măruță și Andra ridică un bloc de locuințe! Topul vedetelor de televiziune cu investiții de milioane în imobiliare

Personaj atipic, Adrian Sărmășan este de departe unul dintre cei mai misterioși soliști români. Supranumit în Turda ”prinț vânător” nu și-a căpătat renumele la întâmplare, cândva fiind împătimit vânător. Artistul ce a debutat în renumitul Cenaclu ”Flacăra”, la mijlocul anilor ’80, a reușit să-și țină viața privată la ”secret”. De fiecare data când a lăsat chitara jos, Sărmășan s-a dovedit un bun afacerist, dovadă hotelul medieval ridicat în Turda sa natală, care-i poartă numele, de asemenea, complexul său scos la vânzare la un preț cu mult sub valoarea sa estimată.

”Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum ne-am dori să fie, sunt nevoit să-mi  scot la vânzare colțul meu de Rai, pe care-l iubesc enorm”, ne confirmă artistul care vrea iar să se dedice 100% muzicii, ca în anii primei tinereți.

 

Alex Vasilache, primul artist vaccinat anti COVID-19. Cum a avut această șansă solistul trupei Jukebox

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed