x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.0259
string(14) "moneyamppeople"

Alex Vasilache, primul artist vaccinat anti COVID-19. Cum a avut această șansă solistul trupei Jukebox

Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox este primul artist ce și-a făcut vaccinul anti-COVID-19. Fostul ”cârcotaș” a devenit medic rezident la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din București.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 09.01.2021, 10:29

În anul pandemiei, Alex Vasilache nu a sperat subvențiile date mediului artistic ci s-a reîntors pe  băncile școlii.

Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF ”Carol Davila” încă din 2001, artistul ce a susținut sute de concerte cu trupa sa în ultimii 20 ani și a întruchipat zeci de roluri la ”Cronica Cârcotașilor” și-a dat examenele și a devenit medic rezident, la 46 de ani.

EXCLUSIV/ Cătălin Măruță și Andra ridică un bloc de locuințe! Topul vedetelor de televiziune cu investiții de milioane în imobiliare

La începutul acestui an, după obținerea rezidențiatului, Alex a îmbrăcat prima oară halatul de doctor și, odată cu debutul său în munca spitalicească a avut șansa să fie vaccinat împotriva noului coronavirusului ale cărui efecte l-au făcut pe solist să treacă muzica pe locul secund.

Alex este medic de suport chiar în secția COVID și  avut o doză de vaccin rezervat, ca toți cei care au intrat direct ”în pâine”, la Spitalul ”Matei Balș”, unul din locurile în care se dă o grea bătălie pentru tratarea celor infectați cu COVID-19. Solistul nu renunță la muzică, domeniu în care a activat în ultimele două decenii și datorită căruia s-a făcut cunoscut și de-abia așteaptă ca societatea să intre în normal.

La mulți ani, Cristi Minculescu! Rebelul solist al rock-ului nostru împlinește azi 62 ani