Afacerea secretă a liderului Carla’s Dreams, cea mai scumpă formație de la noi! ”Lunar îmi trebuie bani”

Carla’s Dreams înseamnă zece ani de succese pe bandă și intensă activitate concertistică. Formația lui Andrei Țăruș a devenit în timp una dintre cele mai solicitate și scumpe trupe de la noi.

Și asta datorită solistului care preferă să păstreze cât mai mult anonimatul său și al trupeților săi sub hanorace negre, ochelari de soare măști realizate integral prin machiaj. Tot la secret juratul de la X Factor preferă să-și țină și viața personală, dar și afacerile.

 În afară de studioul său de înregistrări, unul dintre cele mai bine cotate din România, reală fabrică de hituri având în vedere că  trupa Carla’s Dreams a avut nouă single-uri care au atins primul loc în Romania Airplay 100 (clasamentul oficial al difuzărilor radio din țară), Andrei Țăruș ester investitor într-o fabrică de profile din tablă de la Bistrița, unde este ascociat cu un prieten de-al său. Firmă în care abăgat bani și investește în continuare cu speranța că va veni ziua când va avea și profit, conform celor spune de solist lui Mihai Morar.

Afacerea secretă a liderului Carla’s Dreams. ”Sper să mă ocup de asta mai departe

”Sper să mă ocup de asta mai departe. Am un prieten care se ocupă de chestia asta. Bistrița e o zonă metalurgică mare iar de mine depind niște oameni, îmi trebuie niște bani lunar”, a spus Andrei Țăruș, cel ce a a cunoscut succesul cu piese precum: ”Sub pielea mea”, ”Imperfect”, ”N-Aud”, ”Te rog”, a vândut zeci de mii de bilete și a atins reale recorduri de vizionări pe YouTube. Onorariul perceput pentru un concert Carla’s Dreams este de circa 18.000 de euro fără TVA.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed