Afacerile ”regilor muzicii dance”, 3 Sud Est. Investiții de miliarde în restaurante, studiouri de înregistrări și un hotel în construcție

0

De 25 de ani cel mai popular grup dance masculin de la noi, băieții de la 3 Sud Est au lansat zeci de succese muzicale de top, au susținut sute de concerte și au făcut mulți bani de pe urma pasiunii lor.

”Regii muzicii dance”, Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Sipoș ”au îndrăznit” și în zona anteprenorială, investind în de care se ocupă în principal membri familiilor lor. Toți trei însurați și tătici (Viorel are o fetiță și un băiețel, de asemenea Mihai Budeanu și Laurențiu Duță o domnișoară de 15 ani) soliștii model pentru generații de alte vedete încearcă să aranjeze viitorul copiilor lor.

Tot ce face Laurențiu Duță are legătură cu marea. Deși este și unul dintre cei mai bine renunerați compozitori români, Laurențiu continuă să locuiască la Năvodari, localitatea sa natală. Unde a investit în propriul studio de înregistrări (unul dintre cele mai ”productive” din muzica românească), într-o cochetă pizzerie de care se ocupă tatăl său, veteranul chitarist și șef de orchestra Titi Duță. De asemenea, în construcția unui mic hotel, tot în zona Năvodari/Mamaia Nord. Laurențiu (46 ani) este unul dintre cei mai respectați locuitori din orașul de lângă Constanța, fiind numit și cetățean de onoare. Strada de lângă casa sa a fost denumită de municipalitate  ”Muzicii”, iar Teatrul de Vară din localitate are pe frontispiciu numele său.

Afacerile ”regilor muzicii dance”, 3 Sud Est

Afacerile ”regilor muzicii dance”, 3 Sud Est

Viorel Sipoș și-a băgat o parte din economii într-un restaurant tradițional. Este unul dintre cele mai ”sigure” și bine păzire localuri din Dobrogea căci se află în vecinătatea bazei militare a NATO de la Mihail Kogălniceanu. De ani buni, Viorel îi ține în formă pe militarii staționați aici, în special americani, cu mici, papanași, pălincă și pastramă. ”Când este aglomerat servesc și eu, ajut la bucătărie. E o afacere de familie, lucrăm cu toții: tata, mama, sora mea”, ne spune Viorel care a decorat localul cu multe obiecte artizanale aduse din turnee.

Mihai Budeanu este singurul din trupa 3 Sud Est pentru care cea mai vizibilă afacere personală a rămas propriul studio de înregistrări, în Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.