AcasăMoney&PeopleAi fi surprins să afli câți bani face Ilona Brezoianu din actorie

Ai fi surprins să afli câți bani face Ilona Brezoianu din actorie

La doar 31 de ani, Ilona Brezoianu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de teatru și film de la noi. Mai nou și prezentatoare de televiziune, carismatica artistă și-a câștigat respectul colegilor din branșă și datorită puterii sale de muncă.

A avut perioade când a jucat și în 12 piese consecutive dovedind că are o memorie incredibilă. Însă, în ciuda efortului său considerabil, în cele mai ”productive” luni ale sale, Ilona Brezoianu a câștigat cât un salariu bun de bugetar, circa 2000 de euro.

Loredana Groza, fără verighetă! ”A divorțat?” Este întrebarea pe care și-o pun fanii după ce au apărut semne ale despărțirii

Ai fi surprins să afli câți bani face Ilona Brezoianu din actorie

”Până să vină pandemia, câștigai bani din teatrul independent! La un moment dat, jucam în 11 piese. Deci pe vremea aceea câștigam 2.000 de euro pe lună. Era OK! Nu pot să mă plâng că mi-a fost greu! Era un consum, dar aveam luni când făceam banii aștia. Munceam mult, repetam, era consum mare de energie. Însă banii se adunau. Luam 2000 de la TNB”,  i-a spus Ilona Brezoianu lui Radu Țibulcă.

Una dintre puținele actrițe din showbiz-ul românesc care apare mai mereu naturală în public, fără să exagereze cu machiajul sau ținutele extravagante, Ilona Brezoianu este actriță la Teatrul de Comedie, dar a jucat și la Teatrul Avangardia, Teatrul Național, Teatrul Metropolis, Green Hours, Teatrelli. Și multe alte teatre particulare.

Procesul intentat trupei Nirvana de fostul bebeluș de pe coperta ”Nevermind” a fost respins

 

Ultimele Articole