AcasăMoney&PeopleLoredana Groza, fără verighetă! ”A divorțat?” Este întrebarea pe care și-o pun...

Loredana Groza, fără verighetă! ”A divorțat?” Este întrebarea pe care și-o pun fanii după ce au apărut semne ale despărțirii

Loredana Groza, fără verighetă! ”A divorțat?” este întrebarea pe care și-o pun mii de fani după ce solista a fost suprinsă în ipostaze intime cu altcineva.

Conform știrilor apărute în mass media, Loredana Groza și Andrei Boncea ar avea vieți separate după ce au convenit să divorțeze. Extrem de discreți când vine vorba de viața de cuplu, solista și producătorul de televiziune s-au căsătorit în urmă cu 23 de ani și, împreună, au o frumoasă fată. În ultima perioadă, Loredana (51 de ani) a stârnit adevărate războaie cu postările sale pe internet, pozând mai curajos, excentric și indecent ca niciodată. Extrem de ”transparentă” și dezinhibată, Loredana nu s-a sfiit să se fotografieze în ipostate tandre în brațele ”protejatului” ei de la X-Factor, Nick Casciaro. Cei doi au fost împreună la munte unde au cântat la un evement, apropierea fiind sezisată de internauți. Loredana a ținut să îi scrie un mesaj emoționant chiar de ziua bărbatului în brațele căruia a pozat în urmă cu trei zile 5: «La mulți ani Nick! Îți doresc ce este mai bun. Te iubesc».

 

Helmut Duckadam, afacere de succes cu propriul echipament sportiv. Vinde mănuși ”HD ‘86”

Loredana Groza, fără verighetă! ”A divorțat?”, se întreabă fanii după ce a pozat în brațele altui bărbat

Anul trecut, Loredana declara mândră despre relația specială pe care o are cu partenerul ei de viață și cum reușesc să se iubescă la fel de mult și după 22 de ani de la căsătorie.

Din fericire, nu este gelos, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat!”, a mărturisit vedeta. ”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”,  a adăugat Loredana.

Delia este milioană în euro de pe urma celebrității. Vei fi suprins ce a făcut cu primii bani câștigați

 

Ultimele Articole