AcasăMoney&PeopleHelmut Duckadam, afacere de succes cu propriul echipament sportiv. Vinde mănuși ”HD...

Helmut Duckadam, afacere de succes cu propriul echipament sportiv. Vinde mănuși ”HD ‘86”

Helmut Duckadam, afacere de succes cu propriul echipament sportiv. Vinde mănuși ”HD ‘86”, ca cele care l-au transformat într-o reală legendă a fotbalului mondial.

Numele multor fotbaliști români au rămas în memoria iubitorilor sportului rege însă doar unul e cu adevărat de legendă.

Pentru admiratorii săi, portarul din ”Cartea Recordurilor” intrat în istoria fotbalului mondial, Helmut Duckadam și-a lansat propria linie de echipament sportiv. ”Eroul de la Sevilla”, portarul care a apărat patru lovituri de la 11 metri în finala Cupei Campionilor Europeni,  Duckadam (62 de ani) a înscris propriul brand la OSIM, cum altfel denumit decât „Helmut Duckadam ’86”. Magazinul său comercializează treininguri, echipamente complete pentru portari, mingi personalizate, dar mai ales mănuși la prețuri accesibile.

Meniu scandalos al parlamentarilor a fost aprobat pe 2022. Cu 15 lei mănânci ca la 4 stele

Helmut Duckadam, afacere de succes cu propriul echipament sportiv

Helmut Duckadam, afacere de succes cu propriul echipament sportiv. Vinde mănuși ”HD ‘86”

Helmut Duckadam are propriul magazin online, unde oferă și accesorii și echipamente personalizate cu semnătura legendarului portar, cele mai scumpe fiind mănuși HD’86, ediție limitată, după modelul celor cu care Duckdam (62 de ani) a uimit întreg mapamondul apărând toate loviturile de la 11 metri ale celor de la FC Barcelona (1.250 lei)

”Am creat linia de echipament sportiv marca HDuckadam’86, prin care îmi doresc să fiu mai aproape de toți cei care doresc să se simtă confortabil și să aibă atitudine de învingător, mai aproape de toți cei cărora, anul 1986 le stârnește amintiri de neuitat”, spune Duckadam care, prin acestă inițiativă le amintește tinerilor jucători români să și în România s-au născut fotbaliști de legendă.  Pe 7 mai 1986 a contribuit decisiv la cucerirea Cupei Campionilor Europeni în faţa faimoasei grupări FC Barcelona, când a apărat toate loviturile de la 11 metri executate de spanioli.

Printre legendele sportului care și-au lansat propriile linii de echipament sportiv, printre cei mai cunoscuți este Roger Federer, dar și fostul fotbalist David Beckham.

Bella Santiago și-a deschis un restaurant ca acasă, filipinez. Solista a rămas în România după ce a câștigat X Factor

Ultimele Articole