AcasăMoney&PeopleBella Santiago și-a deschis un restaurant ca acasă, filipinez. Solista a rămas...

Bella Santiago și-a deschis un restaurant ca acasă, filipinez. Solista a rămas în România după ce a câștigat X Factor

Frumoasa solită Bella Santiago prinde rădăcini tot mai adânci aici, după șapte ani de locuit în România. Este căsătorită cu un român, cântă și ”pe românește”, fetița sa învață la o școală de stat din București și, mai nou, și-a deschis și o afacere aici.

Filipineaza ce a cucerit România cu vocea sa, câștigătoarea ”X Factor ” 2018 și Finalistă ”Românii au talent” nu se bazează doar pe talentul său muzical. Și-a deschis un restaurant  cu bucătărie originală la doi pași de locuința sa, în Tunari, local ce-i poartă numele. Este vorba de un restaurant specific filipinez, bucătărie populară în rândul românilor care au avut șansa să-ți petreacă măcar o vacanță în țara insulară din Oceanul Pacific.

Solista Bella Santiago și-a deschis un restaurant ca acasă, filipinez

Basarabenii sărbătoresc azi Crăciunul!

Bella Santiago și-a deschis un restaurant ca acasă, filipinez. A rămas în România după ce a câștigat X Factor

Bella, solista trupei Jukebox, acum soția terapeutului Nicole Ionuț Grigore, are de gând să o aducă și pe mama sa aici, specialistă în bucătăria tradițională filipineză, pentru a o ajuta la restaurant. Solista (33 ani) a angajat și doi bucătari din Filipine și multe din ingrediente le importă proaspete. ”De când m-am stabilit în România am văzut că aici, în Bucureşti, nu există restaurant cu mâncare filipineză. Am vrut demult să-mi deschid restaurant, mai ales că îmi place să gătesc şi ştiu multe reţete, dar nu aveam fonduri. După ce am câştigat premiul de la «X Factor» am zis că putem profita de această şansă”, ne spune frumoasa Bella Santiago.

Meniu scandalos al parlamentarilor a fost aprobat pe 2022. Cu 15 lei mănânci ca la 4 stele

Ultimele Articole