Albano și Romina Power s-au împăcat după 23 de ani. Vin împreună în România, pentru prima oară

Albano și Romina Power, unul dintre cele mai cunoscute cupluri muzicale din anii ’80 s-au împăcat, după 23 de ani.

Cei doi vin în România, pentru prima dată împreună, să ne asigure de acest lucru. Pe 11 noiembrie, italienii vor cânta la Sala Palatului din București, iar pe 13 pe BT Arena din Cluj-Napoca.

Căsătoriți din 1970 și până în 1999, Al BanoCarrisi și Romina Power, fiica actorului Tyrone Power se pot mândri cu trei copii pe care îi au împreună, dar și zeci de succese lansate, cunoscute pe întreg mapamondul, amintim: ”Sempre sempre”, ”Felicita”, ”Liberta!” ori ”Ci sara”. Șlagăre ce i-au transformat în cei mai bogați artiști ai Italiei de la începutul anilor ’80. Cei doi au mai avut o fată, Ylenia, care se crede că a murit în Statele Unite ale Americii, în circumstanțe neclare. Tragedia i-a făcut să-și reproșeze reciproc pierderea copilului lor și ușor, ușor s-au depărtat renunțând să mai apară pe scenă împreună în ciuda ofertelor.

Alin Oprea de la Talisman nu renunță la partaj! Vrea împărțirea proprietăților evaluate la 1 milion de euro

Albano și Romina Power vin pentru prima oară împreună în România

Albano și Romina Power s-au împăcat după 23 de ani

După despărţirea de Romina, Al Bano s-a cuplat cu vedeta de televiziune Loredana Lecciso (49 de ani), care i-a dăruit doi copii, Jasmine (21 ani) şi Albano Jr. (20 ani). Cei doi s-au despărțit în urmă cu trei ani.

După ani și ani, Al Bano Carrisi și Loredana Lecciso au dat uitării certurile lor din trecut. Având în vedere fericita conjuncture a împăcării celor două legend ale muzicii italiene, organizatorii estimează că ambele concerte vor fi sold-out.

Alin Oprea de la Talisman nu renunță la partaj! Vrea împărțirea proprietăților evaluate la 1 milion de euro

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed