Alin Oprea de la Talisman nu renunță la partaj! Vrea împărțirea proprietăților evaluate la 1 milion de euro

0

În urmă cu doi ani, Alin Oprea s-a despărțit cu mult scandal de fosta sa soție care l-a dat afară din propria-i casă. Solistul a fost nevoit să apeleze la poliție pentru a-și recupera hainele.

Alin Oprea, care susține că toate apartamentele au fost cumpărate din proprii bani, fiind singurul ce a muncit în familie, locuiește de doi ani cu chirie însă jură că lucrurile nu vor rămâne așa. Solistul s-a hotarăt să înceapă procedura de partaj pe imobilele, apartamente evaluate la circa 1 milion de euro.

 Pe parcursul carierei, Alin Oprea și-a investit toți banii în proprietăți imobiliare, artistul achiziționând mai multe apartamente atât în țară, cât și în străinătate. Acesta a povestit că a deținut 2 apartamente în zona bucureșteană Carol, care au fost donate celor doi copii ai săi, 1 apartament cu 5 camere, o garsonieră la Cișmigiu, de asemenea, și un apartament la Londra unde au locuit băiatul și fata sa pe perioada studiilor.

Andreea Esca și Marcel Iureș au inaugurat Via Transilvanica. Este cel mai lung traseu turistic din țară și are 1400 km

Alin Oprea de la Talisman (FOTO centru) nu renunță la partaj!

După divorț, Alin Oprea de la Talisman nu renunță bunurile sale! ”Eu nu am depus încă partajul!”

Cum nu au căzut de acord asupra divorțului și partajului la notariat- el și Larisa, fosta sa soție- au mutat războiul în mass media, iar acum la tribunal.

”Eu nu am depus încă partajul! Ceea ce mi s-a luat în mod abuziv, sigur nu va rămâne așa. Dar am avut nevoie de timp în care să mă vindec, în care să trăiesc frumos și să mă bucur de viață pentru prima dată.  Legea e pentru toți și sigur se va face dreptate și in cazul meu. Dacă nu, adun aur spiritual pentru judecata de apoi. Sigur nimeni nu duce nimic cu el. Venim goi și tot așa plecăm”, spune Alin Oprea, muzicianul ce a făcut o avere invidiată în showbiz-ul românesc, cu trupa sa, Talisman, în ultimii 25 de ani. Între 1996 și 2010, Talisman a fost formația pop-rock cde la noi cu cele mai multe concerte susținute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.