AcasăActualitateALERTĂ! A fost arestat șeful HELLS ANGELS BUCUREȘTI! Riscă extrădarea

ALERTĂ! A fost arestat șeful HELLS ANGELS BUCUREȘTI! Riscă extrădarea

Marius Lazăr, șeful clubului de motocicliști Hells Angels București, și neo-zeelenadezii Michael Matthews Murray și Patrick Johnson Marc au fost arestați de judecătorii Curții de Apel București în cadrul dosarului de trafic de droguri și instigare la omor instrumentat de DEA și DIICOT, potrivit portalului CAB.

 

Ludovic Orban s-a răzgândit?! GATA cu PSD-ul. Alegerile parlamentare vor fi diferite

 

 

În plus, cei 2 neo-zeelandezi și românul au fost propuși pentru extrădare în SUA, după ce un judecător din Texas a emis mandate de arestare împotriva lor. Extrădarea celor 3 se va judeca în decembrie.

”Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. În temeiul art. (…) din Legea nr. 302/2004 republicată şi art. (…) din Legea nr. 111/2008 pentru ratificarea Tratatului de extrădare dintre România şi Statele Unite ale Americii, semnat la Bucureşti la 10 septembrie 2007, dispune arestarea provizorie, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 19.11.2020 şi până la 18.12.2020, inclusiv, a persoanei extrădabile Lazăr Marius (în vederea predării către autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii, pentru executarea mandatului de arestare nr. (…) emis la data de 04.11.2020 de către magistratul competent din cadrul Tribunalului Districtual al Statelor Unite ale Americii pentru Districtul de Est al Statului Texas.

Fixează termen la data de 16.12.2020, (…), pentru continuarea procedurii de extrădare. Se citează persoana extrădabilă la locul de deţinere”, este decizia CAB în cazul șefului Hells Angels București, Marius Lazăr.

 

2020, noiembrie. Temutul virus HIV/SIDA stă să cadă pe locul doi. SARS-CoV 2 îl depășește

 

 

Cei 3 au fost prinși ieri la București în urma unei acțiuni comune DEA (Drugs Enforcement Agency – Agenția de combatere a drogurilor din SUA) și DIICOT, la care au luat parte U.S. Marshals Service, Homeland Security Investigations, doi procurori din cadrul Departamentului de Justiție al Statelor Unite, Poliția Română și ANABI.

Acuzațiile sunt de trafic transfrontalier de droguri de mare risc, spălarea banilor şi instigare la omor calificat.

Potrivit DIICOT, gruparea condusă de neo-zeelenadezi aflați în detenție în Noua Zeelandă negociau cumpărarea de cocaină și metafetamină în România pentru piața externă.

”În cadrul negocierilor desfășurate, reprezentanții români ai grupării organizate, le-au solicitat și ei o cantitate de droguri furnizorilor și au discutat despre posibilitatea asasinării unui membru al unei grupări rivale.

La data de 18.11.2020, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul DCCO au efectuat 3 acțiuni de prindere în flagrant după cum urmează:

• surprinderea a doi cetăţeni neozeelandezi (Michael Matthews Murray și Patrick Johnson Marc – n.r.), imediat după ce negociaseră plata unei cantităţi de cocaină, ce urma să fie transmisă în Noua-Zeelandă;

• surprinderea, într-un depozit, al unui membru al grupării după ce acesta negociase preluarea unei cantităţi de cocaină, având ca destinaţie România;

• surprinderea, într-o locaţie utilizată ca loc de întâlnire al membrilor grupării, a liderului acesteia din România (Marius Lazăr – n.r.), având asupra sa suma 50.000 euro, în numerar şi actele de proprietate a doua imobile , reprezentând o parte din plata cantităţii de cocaină care ar fi trebuit să ajungă în România”, au arătat procurorii DIICOT într-un comunicat de presă.

La acțiune au participat și agenții US Marshals și ANABI care se vor ocupa de gestionarea celor 12 motociclete, a două autoturisme și a 200.000 de dolari, confiscate la percheziții.

Ultimele Articole