AcasăActualitateAlertă în Ilfov! Un tată s-a închis cu copilul său în casă...

Alertă în Ilfov! Un tată s-a închis cu copilul său în casă de ieri, de la prânz. Amenință că îl omoară/Update: Misiunea poliției s-a încheiat.

Update, ora 17:30: Misiunea poliției s-a încheiat cu succes. Atât fetița, cât și tatăl ei sunt în custodia polițiștilor. Oamenii legii spun că fetița e în afara oricărui pericol.

Ieri, în jurul orei 13:00, o femeie din Chiajna, Ilfov, a sunat la poliție după ce a fost bătută și dată afară din casă de soț. Aceasta le-a spus oamenilor legii că soțul său s-a închis în casă cu copilul lor de 5 ani pe care amenință că îl omoară.

La data de 4 mai 2023, IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soț și alungată din locuință. Bărbatul s-a baricadat în locuință, împreună cu fiul său minor, de 5 ani” , a anunțat Inspectoratul General al Poliției Române.

La fața locului s-au deplasat polițiști din Ilfov, luptători SIAS-IGPR, echipaje ISU și un lunetist.

Negociatorii au discutat cu acesta prin apel video. El a cerut să plece poliția din fața casei sale. Mai mult, într-un live pe Facebook a arătat o butelie cu care vrea să arunce locuința în aer.

Negocierile continuă. Misiunea negociatorilor e dificilă, pentru că bărbatul nu are nicio revendicare.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.