AcasăInstant ArticlesALERTĂ! VICTOR PONTA a descoperit un ”ministru stalinist”

ALERTĂ! VICTOR PONTA a descoperit un ”ministru stalinist”

Fostul premier Victor Ponta a lansat un atac la adresa ministrului Justiei, Stelian Ion, dupa ce CSM a dat aviz negativ desfiintarii SIIJ, sectie pe care acesta din urma isi doreste cu orice pret sa o vada “lichidata”.

In textul sau, Ponta face referire si la abuzurile facute de Mircea Negulescu “Portocala”, abuzuri care nu ar fi iesit la iveala si nici nu ar fi fost condamnate daca nu ar fi existat SIIJ.

Redam integral mesajul publicat, astazi, de Victor Ponta:

Nu trebuie sa ai studii juridice – nici macar 12 clase sau scoala generala finalizata – trebuie doar sa gandesti cateva secunde si sa intelegi ceva foarte simplu : DACA VREI O JUSTITIE CORECTA SI INDEPENDENTA NU POTI SA LASI ACELASI OM SA IL
ANCHETEZE SI PE INCULPAT ( ACUZAT) SI PE JUDECATORUL CARE IL JUDECA PE ACEST INCULPAT !!!

 

Bucureștiul NU este pregătit pentru gerul siberian? Ce spune ministrul Energiei

 

 

 

 

Simplu nu ? Trebuie ca judecatorul sa nu stea cu amenintarea ca, daca nu e “cuminte” si chiar vrea sa judece cazul, o sa-i faca si lui dosar cel care i-a facut si inculpatului pe care il judeca! Daca vrei justitie – nu executii !

Acest principiu de bun simt a fost consfintit si de Curtea Constitutionala , si de Uniunea Europeana si, recent, de CSM ! Si se aplica in toate tarile democratice – mai putin in Romania!

Nu iti place tie Ministrului Justitiei de procurorii de la Sectia Speciala? Asta e – ii schimbi ( adica faci tu ce a vrut Dragnea si nu a reusit) – dar nu desfiintezi ceva ce trebuie sa existe ! Iar prosteala cu “sectia facuta de Dragnea” e doar propaganda- cu tot cu Sectia Speciala Dragnea e la inchisoare – iar Portocala e vedeta si “martir” la televiziunea unui infractor condamnat si cu pedepse executate in penitenciar!

 

Apare o nouă LEGE. Mii de români vor fi pedepsiți dacă fac acest lucru

 

 

Daca esti marxist – leninist stalinist de la USR vrei ca in Romania sa revina procesele din anii 50 – executii publice ale adversarilor politici / asta pot sa inteleg .

De ce penelistii accepta ( sigur ca Ludovic Orban a “inghitit” dosarul din 2016 cu care a fost scos din cursa pentru Primaria Capitalei) ? Din lasitate – si din prostia de care am suferit si noi pesedistii care am crezut ca abuzurile sunt simple accidente si nu executii politice organizate – pana am patit-o si noi si familiile noastre.

Tocmai s-au implinit 6 ani de cand Mama si Sora mea au fost duse cu duba la DNA Ploiesti de Sfantul Portocala & Co pentru placerea “rezistentilor” – evident ca dupa 6 ani nu a descoperit nimeni absolut nimic ilegal si nici macar nu si-a cerut cineva scuze! Stelian Ion e fericit ca pe mama lui nu o sa aiba niciun Portocala curaj sa o duca cu duba degeaba- oare?

Traiasca Partidul Comunist Internationalist USR – restul toti la puscarie ! Justitie independenta, drepturi fundamentale , colpetitie politica democratica samd – peste 50 de ani!

Ultimele Articole