AcasăMoney&PeopleAlex Piscunov s-a însurat. ”Bateristul lui Măruță” n-a mai plătit restaurantul căci...

Alex Piscunov s-a însurat. ”Bateristul lui Măruță” n-a mai plătit restaurantul căci și-a deschis propriul salon de evenimente

Alex Piscunov de la trupa Zero s-a însurat. Bateristul lui Măruță, așa cum este identificat după opt ani în platoul popularei emisiuni de la Pro tv, și-a invitat prietenii aseară la petrecerea de nuntă găzduită de propriul salon de evenimente.

Muzicianul s-a căsătorit cu Mădălina, cu care are o doi copii, nași fiindu-le Costel și Ana Maria Andrei.

După 15 ani de cântat la nunți în întreaga țară, Piscunov (39 de ani) cântă mai nou acasă, în centrul Capitalei, căci a reușit să-și vadă visul cu ochii, propria sală de evernimente. Una premium, situată chiar pe Calea Victoriei și dedicată evenimentelor cu ștaif. În ultimii ani, trupa Zero a devenit una dintre cele mai solicitate formații la nunți, asta și datorită melodiei ”Pentru totdeauna”, cântec a devenit un adevărat imn pentru emoționantul moment culminant al nunților cunoscut drept ”dansul mirilor”.

Motivul pentru care Oana Roman își vinde vila! Jumătate de milion de euro cere pe casă

Alex Piscunov s-a însurat. A făcut nunta aseară, la propriul ballroom

Pe lângă scenă, Alex Piscunov a strâns ceva experiență în domeniul alimentației publice ocupându-se în trecut de manageriatul unui club. Alături de batetristul trupei Zero, în afacere se mai află doi prieteni, tot muzicieni.

 “Am cântat prin toată țara, am văzut sute de locații și m-am tot gândit să deschid o sala de evenimente.Am așteptat spațiul acesta până mi-a ieșit îăn cale. Fix în centrul orașului, usor de ajuns și de găsit. L-am amenajat exact așa cum mi-am dorit pentru un eveniment perfect, nu am făcut niciun compromis”, spune Alex Piscunov care a avut invitate la propria sa nuntă o pleiadă de vedete.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.