Alexandra Stan a fost eliminată de la Suvivor. Solista a ascuns mari probleme de sănătate din naștere

La ultima ediție  a concursului a fost invocat un ”consiliu de urgență” de către prezentatorul show-ului de la Kanal D, Daniel Pavel, în care a anunțat faptul că Alexandra Stan nu mai poate participa din cauza condiției medicale. Secretul ascuns al solistei ce a concertat pe patru continent, Alexandra are un singur rinichi. Din naștere!

Nimeni nu a ştiut până acum că Alexandra Stan a avut probleme medicale în trecut. Cu toate că a cunoscut faima la nivel internaţional şi piesele interpretate de ea au depăşit orice aşteptări şi le-au detronat pe cele ale unor vedete mondiale.

Adriana Trandafir a ajuns la spital după căzătura din platoul de la ”Te cunosc de undeva”!

Artista a trăit un coșmar în urmă cu șapte ani când fostul ei manager, Marcel Prodan a bătut-o crunt, în condițiile  în care starea sa de sănătate este destul de fragilă.M-a scos din maşină, m-a aruncat pe stradă, mi-a dat un picior la geantă şi a început să dea în mine. Mi-a dat picioare în spate şi pe la umeri. Mi-a dat în rinichi şi eu am un singur rinichi. De ieri (duminică – n.r.) nu am mai ieşit la toaletă. Cred că rinichiul meu e în pioneze acum”, detalia solista despre cumplitele momente ale bătăii primite.

Alexandra a avut pe toată durata competiției un sprijin în Republica Dominicană, este vorba de iubitul său, Bogdan.

Kira, fiica marelui Gheorghe Hagi, a jucat cu casa închisă pe scena de la Nottara

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed