AcasăMoney&PeopleAlexandra Stan, artista de a generat peste 1.500.000 de euro în carieră,...

Alexandra Stan, artista de a generat peste 1.500.000 de euro în carieră, nu are casa sa. ”Vreau să îmi iau un apartament la anul”

Alexandra Stan s-a bucurat de un imens succes pe meridianele lumii. Popularitata sa a explodat în 2010 și a devenit repede una dintre cele mai difuzate artiste la FM-urile din Europa, Asia și America de Nord.

A generat 1,5 milioane de euro doar din spectacole, pentru o perioadă fiind mai bine cotată decât Inna. La 11 ani după ce a devenit faimoasă, visul atistei este să-și ia un apartament căci stă cu chirie și să-și schimbe mașina.

”Pentru 2022 am planuri multe. Vreau sa îmi iau casă la anul, un apartament dacă îmi ajuta Dumnezeu, poate sa îmi schimb și mașina, dar mai mult vreau realizări pe plan profesional”, a declarat Alexandra Stan, solistă care, pe când melodiile ”Lollypop” ori ”Saxobeat” erau nelipsite din playlisturile discotecilor și radiourilor din întreaga lume, onorariul său era de circa 20.000 de euro. O bună parte din onorariile sale concertistice i-au fost ascunse de echipa ce s-a ocupat de ea până în 2003, după cum chiar artista a recunoscut.

Moș Crăciun, reținut de poliție pentru că nu purta mască! VIDEO cu incidentul ce a provocat valuri de indignare

Alexandra Stan, artista de a generat peste 1.500.000 de euro în carieră, nu are nici casă ”Vreau să îmi iau un apartament la anul”

”În America a fost un turneu de 12 concerte, în 10 state. Adevărata valoare a fiecărui concert era de 40.000 de dolari, dar eu știam că e 7.000 de dolari, pentru că pe mine mă mințeau și mi se furau foarte mulți bani în perioada aceea. În România, onorariul era mai mare, vreo 10.000 de euro. Adevărata mea valoare? Am reușit să mă mențin așa între 8.000 și 12.000”, povestea Alexandra Stan despre perioada când  făcut echipă cu Marcel Prodan, impresarul care a primit și o condamnare cu suspendare pentru că a bătut-o pe artistă.

S-a aflat după 20 de ani! Anna Lesko a fost alungată de la Izvorani de fostul nomenclaturist Ion Columbeanu: ”Ieși din casa fiului meu, rusoaico!”

 

Ultimele Articole