AcasăMoney&PeopleS-a aflat după 20 de ani! Anna Lesko a fost alungată de...

S-a aflat după 20 de ani! Anna Lesko a fost alungată de la Izvorani de fostul nomenclaturist Ion Columbeanu: ”Ieși din casa fiului meu, rusoaico!”

După 20 de ani, Irinel Columbeanu dezvăluie cum s-a produs ruptura dintre el și focoasa Anna Lesko. Solista a fost alungată din vila familiei fostului milionar chiar de tatăl acestuia, fostul nomenclaturist Ion Columbeanu, secretar general, consilier și șeful protocolului în timpul guvernării comuniste.

”Ieși din casa fiului meu, rusoaico!”, ar fi fost cuvintele cu care John Columbeanu ar fi alungat-o pe Anna Lesko din vila de la Izvorani a familiei Columbeanu.Ulterior Irinel a ajutat-o pe ”rusoaică” să aibă o cochetă vilă în Băneasa, una dintre cele mai exclusiviste zone din nordul Bucureștiului.

Tatăl lui Irinel (64 ani), Ion Columbeanu, trecut în neființă în 2016, la vîrsta de 91 de ani, a fost seful protocolului în toate guvernele, de la Gheorghe Gheorghiu-Dej până la Adrian Nastase, din 1961 până în 2002.

Aura Urziceanu a împlinit 75 de ani

Anna Lesko a fost alungată de la Izvorani de fostul nomenclaturist Ion Columbeanu: ”Ieși din casa fiului meu, rusoaico!”

Mai multe pe playtech.ro

Moș Crăciun, reținut de poliție pentru că nu purta mască! VIDEO cu incidentul ce a provocat valuri de indignare

 

Ultimele Articole