Moș Crăciun, reținut de poliție pentru că nu purta mască! VIDEO cu incidentul ce a provocat valuri de indignare

Moș Crăciun a fost reținut și amendat de poliție în Germania pentru că nu purta mască.

Cazul, cât se poate de real (s-a întâmplat lângă Târgul de Crăciun din Stralsund, Macklenburg-Pomerania de vest), a stârnit indignare în mediul online. Moșul s-a alăturat unui grup de protestatari, 65 de persoane care s-au strâns pentru un protest neînregistrat împotiva măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului în vecinătatea târgului.

Aura Urziceanu a împlinit 75 de ani. Este cea mai mare personalitate pe care a dat-o jazz-ul românesc

Moș Crăciun, reținut de poliție că nu purta mască. L-au dus la secție

Barbatul de 47 de ani, îmbrăcat în costum de Moș Crăciun, a fost legitimat de polițiști și, pentru că avea actelele la el și nu a vrut să-și decline identitatea, a fost dus la secția de poliție pentru identificare. Alături de Moș, au ajuns la polție și ceilalți participanți la protest care nu au dorit  să se legitimeze.  În plus, ”Moșul” era suspectat că ar fi participat și la alte proteste împotriva restricţiilor.

Barba de ”Moș Crăciun” nu a fost considerată de polițiști sigură în contextul medical actual

Incidentul bizar a fost surprins și de alți participanți la târg, nedumeriți de acțiunea poliției. Moș Crăciun avea fața acoperită de o mare barbă falsă, accesoriu considerat de oamenii legii drept nesigur în contextul răspândirii coronavirusului. Un abonat Twitter s-a arătat indignat: „Germania și-a pierdut complet mințile. Germania devine idioată într-un ritm incredibil de rapid”

E oficial! Ele sunt vedetele care vor participa la ”Survivor 2022” Show-ul s-a mutat la Pro TV

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed