AcasăMoney&PeopleAlexandru Arșinel a fost internat într-un azil. De ce au luat acestă...

Alexandru Arșinel a fost internat într-un azil. De ce au luat acestă grea decizie copii artistului

Alexandru Arșinel a fost internat într-un azil. Acestă decizie au luat-o cei doi copii ai săi, pentru ca marele artist să poată beneficia de îngrijiri medicale 24 de ore din 24.
Octagenarul, care s-a retras anul acesta din activitatea artistică, ar fi avut un accident casnic, în plus, și ar fi suferit o cădere psihică. Alexandru Arșinel (83 de ani) a ajuns de mai multe ori la spital în ultimul an, ultima oară în luna februarie a.c. A fost și ultima oară când a mai dat o declarație publică.

Închisoare pe viață! A îngrozit întreaga țară, incendiindu-l cu benzină pe fostului iubit al Oanei Radu


Alexandru Arșinel a fost internat într-un azil! ”A fost găsit căzut”
 ”A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, citează o sursă cancan.ro. Având în vedere multiplele probleme de sănătate cu care se confruntă Alexandru Arșinel (a suferit un transplant de rinichi, este operat de hernie și i-a fost montat și un stimulator cardiac) , Cristian și Bogdan, băieții grandului teatrului de revistă românesc au luat decizia de a-l caza într-un spațiu în care să poată beneficia de permanentă îngrijire medicală, pentru siguranța părintelui lor.
Este foarte obosit, oboseşte de la câţiva paşi, motiv pentru care este ajutat să meargă la toaletă sau este dus cu căruciorul. Este ajutat să respire cu masca de oxigen. Poate să respire şi singur, dar este ajutat pentru a-şi oxigena plămânii mai uşor. Din păcate, nu este exclusă o nouă intervenţie chirurgicală pe cord deschis, dar este ultima variantă existentă. Motivul este că, din cauza vârstei înaintate, şansele unei complicaţii pe masa de operaţie sunt imense”, declarau apropiații actorului la sfârşitul lunii mai a.c.

Fondatorul Iris, legendarul chitarist Nutu Olteanu cântă în România cu Guts’n Grace, trupa sa din Suedia

Ultimele Articole