AcasăMoney&PeopleÎnchisoare pe viață! A îngrozit întreaga țară, incendiindu-l cu benzină pe fostului...

Închisoare pe viață! A îngrozit întreaga țară, incendiindu-l cu benzină pe fostului iubit al Oanei Radu

Închisoare pe viață este verdictul Curții de Apel Craiova pentru criminalul care și-a incendiat cu benzină vecinul, fostul iubit al solistei Oana Radu. Sentința este definitivă și nu poate fi atacată.

Pe lângă privarea de libertate, infractorul trebuie să plătească daune familiei victimei sale, de 400.000 de lei și 52.000 de lei, daune materiale.

Pe numele său Răzvan Drăghici, fapta acestuia a cutremurat întreaga țară. În urmă cu trei ani, într-un cartier din Craiova, acesta și-a atacat vecinul, pe numele său Alin Suflea, pe atunci iubitul vedetei Oana Radu, stropindu-l cu benzină și dându-i foc. Alin locuia în București alături de vedetă însă se întorsese la Craiva pentru examenul de licență. Criminalul l-a așteptat și a aruncat în el cu un ”Cocktail Molotov”. Grav rănit, acesta s-a zbătut între viață și moarte timp de trei săptămâni până ca trupul să cedeze.

Cătălina Grama, apariție cu bijuterii de 70.000 de euro. Unde va putea fi admirată

Închisoare pe viață pentru criminalul fostului iubit al Oanei Radu

Bărbatul a fost găsit vinovat pentru omor calificat, crimă cu premeditare și distrugere. Pedeapsa i-a fost adusă la cunoștință criminalulului în urmă cu o lună, însă avocatul acestuia a cerut schimbarea încadrării juritice, invocând afecțiuni psihice și faptul că ar fi trebuit să fie judecat pentru ”vătămări cauzatoare de moarte”, nu pentru omor calificat.

Oana Radu s-a luptat cu anxietatea, Cătălin Dobrescu, cel ce i-a devenit soț, fiind cel care a sprijinit-o în procesul de vindecare.

Cine sunt câștigătorii ”Mireasa”. Mirii sezonului a plecat acasă cu 40.000 de euro

 

Ultimele Articole