Cătălina Grama, apariție cu bijuterii de 70.000 de euro. Unde va putea fi admirată

Cătălina Grama, apariție cu bijuterii de 70.000 de euro în ”Clanul”, noua superproducție de televiziune ce va putea fi urmărit din toamnă, la Pro TV. Însăși actrița deține o afacere online cu juvaieruri.

Cunoscută drept Jojo, solista și actrița interpretează rolul soției unui interlop (Bebe Măcelaru, interpretat de George Mihăiță), care duce o viață plină de lux și opulență. Imaginea sa din viitoarea superproducție a Pro TV este completată de o colecție de bijuterii care, pe parcursul filmărilor sunt bine păzite de o firmă de specialitate. ”Nu am un seif în care le țin, ele pleacă din seiful partenerilor noștri dimineața și se întorc acolo seara, avem niște oameni. Când lucrezi cu lucruri de o asemenea valoare, nu ai cum să procedezi altfel. În plus, toate bijuteriile alea stau pe parcursul zilei numai pe mine. Așa că dacă ar putea vreodată să pătrundă cineva pe platou, nu ar putea să facă nimic, pentru că sunt pe mine!”,  spune Cătălina ”Jojo” Grama, soția la fel de cunoscutului actor Paul Ipate.

Andy Ghost a emigrat în Tenerife. Este emblematicul solist Altar, primul și cel mai longeviv grup heavy metal românesc

Din distribuția serialuluui  ”Clanul”, un remake după Icerde”, un popular serial în Turcia, mai fac parte: Carmen Tănase, Șerban Pavlu, George Ivașcu, Codin Maticiuc, Mădălina Craiu, Cătălin Nicolau, Constantin Dogioiu, Sergiu Costache, Vladimir Drăghia, Alice Halpert, Silviu Mircescu, Eduard Trifa, Filip Munteanu ori Bogdan Farcaș.

Ce salariu are Carmen Tănase după 4 decenii pe scenă

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri