Ce salariu are Carmen Tănase după 4 decenii pe scenă

Carmen Tănase este una din marile doamne ale teatrului și filmului românesc. La 61 de ani, marea artistă mărturisește că, chiar și când esti un actor consacrat, apaludat și cerut, traiul este complicat. Mai ales în aceste vemuri când inflația a atins niveluri record.
Referitor la veniturile sale, artista de la Odeon, pe scena căruia joacă de trei decenii, Carmen Tănase nu a ascuns faptul că salariul său este de circa 1.300 de euro pe lună, o leafă pe care artista o consideră decentă pentru munca sa, căci nu are vreo problemă în a supraviețui. ”Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea de exemplu e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc”, a spus deschis  actrița ce a  jucat şi în mari filme artistice precum:

Milionarul Dan Negru, despre cea mai valoroasă moștenire pe care o lasă copiilor săi: ”Le-am moștenit din tata în fiu”

Ce salariu are Carmen Tănase după 40 decenii pe scenă

Ce salariu are Carmen Tănase după 40 decenii pe scenă! ”Nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc”
„Misterele Bucureştilor” (1983), „Vinovatul” (1991), „Drumul câinilor” (1991), „E pericoloso sporgersi” (1994), „Passion Mortelle” (1995), „Une femme piégée” (2001), „Legături bolnăvicioase” (2006), „Prea târziu” (2006), „May’s Fever”, (2010), ori seriale de mare succes precum „Pariu cu viaţa”, „Moştenirea”, „State de România”. ”Totuși este un salariu mic, raportat la nevoile unui om de acum. Ne trebuie și niște cărți, haine, produse de îngrijire. Dacă nu faci și altceva, TV sau altele, este foarte greu. Acum mă gândesc la cei care nu trăiesc decât din salariu și care au și bani mai puțini, cei tineri, care au și o chirie de plătit, că nu toți au case și părinți bogați, mai au nevoie și de haine”, a spus reputata actriță.

Andy Ghost a emigrat în Tenerife. Este emblematicul solist Altar, primul și cel mai longeviv grup heavy metal românesc

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri